instagramda bi sayfa var söylicem sayfayı bi sıkıntı olmaz inş "epintr" turuncumsu konsol işareti var valo hesapları satıyo ve aşırı ucuz güvenlimidir acaba amak istiyom ama az para degil 500tl güvenemiyomda pek siz ne dersiniz peki
internet siteleri de var yani çok bir problem olmaz ama üstteki arkadaşa katılıyorum hesap işi sıkıntı diğer şeyleri alabilirsininstagramda bi sayfa var söylicem sayfayı bi sıkıntı olmaz inş "epintr" turuncumsu konsol işareti var valo hesapları satıyo ve aşırı ucuz güvenlimidir acaba amak istiyom ama az para degil 500tl güvenemiyomda pek siz ne dersiniz peki
hesap.com.trden alsam yazan kişi atıyom dediki asil ve karambit garanti kesin çıkarmı asil ve karambit yoksa dolandırırmı beniinternet siteleri de var yani çok bir problem olmaz ama üstteki arkadaşa katılıyorum hesap işi sıkıntı diğer şeyleri alabilirsin
hocam site fark etmez orası satıcıya kalmış bir şey tek sorun sana asil ve karambit çıkıcak diyip onların çıkmaması değil onlar çıksa bile hesap ortak kullanım falan olabilir belli olmuyor hiçhesap.com.trden alsam yazan kişi atıyom dediki asil ve karambit garanti kesin çıkarmı asil ve karambit yoksa dolandırırmı beni
yo bazılırı e posta degişiyo yazıyo hesapta hiç bir yer farketmez hesap satın alınması güveli degil yani demihocam site fark etmez orası satıcıya kalmış bir şey tek sorun sana asil ve karambit çıkıcak diyip onların çıkmaması değil onlar çıksa bile hesap ortak kullanım falan olabilir belli olmuyor hiç
evet ama bununda sıkıntısı şu ki adam valoranta destek talebi oluşturup hesabımı çaldılar diyip tekrar geri alabiliyoryoo bazılırı e posta degişiyo yazıyo hesapta
aynı hesabı kaç kişiye satıyorlardır kim bilir içindekilerde varsa tabiinstagramda bi sayfa var söylicem sayfayı bi sıkıntı olmaz inş "epintr" turuncumsu konsol işareti var valo hesapları satıyo ve aşırı ucuz güvenlimidir acaba amak istiyom ama az para degil 500tl güvenemiyomda pek siz ne dersiniz peki
tm eyw yardımın için iyi akşamlarevet ama bununda sıkıntısı şu ki adam valoranta destek talebi oluşturup hesabımı çaldılar diyip tekrar geri alabiliyor