İnstagramdan gelen mail gerçek mi?

c0rbius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Arkadaşlar ben instagram hesabımı authy uygulamasi yüzünden kaybetmiştim ve dün akşam civarlarında instagram destek üzerinden mesaj attım durumu açıklayıp. Bir dakika bile geçmeden cevap verdiler ve bu maili gönderdiler. Ben de sevinip hemen dedikleri fotoğrafı attım. Sizce yanlış bir şey mi yaptım? Bur gün oldu hâlâ cevap yok. Evet isteği ben gönderdim ama anında mail gelmesi ve hâlâ cevap vermemeleri beni biraz şüpheye sürükledi. Cevaplarınızı bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_20220527-121457.jpeg
    Screenshot_20220527-121457.jpeg
    272.6 KB · Hit: 151
  • Screenshot_20220527-121509.jpeg
    Screenshot_20220527-121509.jpeg
    357 KB · Hit: 135
(düzeltilmiştir )Sorunun detayı sayesinde gerçek olduğunu görmüş olduk.

Son düzenleme:
Sahte bu inanma. Sahte olduğunu [email protected] dan anlayabilirsin. Kurulumsal değil bireysel ve instagramla uzaktan yakından alakalı olmayan bir hesap. Çok acemiymiş neler gördük biz. insstagramkurumsal filanla başlıyordu.
Hocam nasıp anında dönüt yapabildiler o zaman. Ben dedikleri resmi iki kere gönderdim yalnız nasıl olacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O konuyu açan kişinin e-mail'i?
Yani? Yine uğraşacak mıyız mahkemelerle yoksa bir sıkıntı yok mu?

Hocam nasıp anında dönüt yapabildiler o zaman. Ben dedikleri resmi iki kere gönderdim yalnız nasıl olacak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani? Yine uğraşacak mıyız mahkemelerle yoksa bir sıkıntı yok mu?
Gönderenin e-mail'ini göremiyor musun? Onu bulup atarsan fikir sahibi olabiliriz.

Gönderilen mesja otomatik yanit sisteminden gelmiş olabilir o anda sana bu konu hakkinda nasil fake mail gelebilir ki pc de virus yoksa ?

Gönderilen mesja otomatik yanit sisteminden gelmiş olabilir o anda sana bu konu hakkinda nasil fake mail gelebilir ki pc de virus yoksa ?
Hocam ben zaten telefondan gönderdim. Acaba telefon mu izleniyor diye düşündüm çünkü anında geldi yani. Yardım al tuşuna basar basmaz bu mail geldi diyebilirim

silindi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri