Neler Yeni

Instagram İnstagramdan Hesap Aldım. Dolandırıldım.

Alcatraz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet
İnstagramdan Valorant hesabı gördüm. Fiyatı çok uygundu. Whatsappdan satıcıya ulaştım. İşletme hesabı olduğu için güvendim. Bi kaç soru sordum. Parayı ibanla atmamı istedi. Parayı attım. Attıktan sonra beni biraz bekletti ve 89 tl daha atmam gerektiğini söyledi. Fatura kesmesi gerekiyormuş. Kartımda para olmadığını söyledim. İleri geri konuştu. En son hesabı verdi ve whatsapptan ve instagramdan engelledi. Verdiği hesap yanlış. Ne yapmalıyım. İlk kez hesap satın aldım. Biraz bilinçsin davrandım. Paramı herhangi bi şekilde geri alabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20220910-162356.jpg

ESTAROSSA58

80+ Bronze
yani aslında para gg ama ben peşine düşerim diyorsan savcılıga suç duyurusuna kadar gider adam sana telini filanda verdiyse tamamdır görüşmenın kaydını filan al yapıştır uğraş yanına kar kalmasın

Alcatraz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir hesabı bir kişiye sattığını söylüyor. Ama sonradan farkettimki aynu hesabı farklı sitelerde satıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kaç kere forumda konu açtılar, Instagram üzerinden VP almak isteyip dolandırılan kişiler. Güvenilir yerlerden almanız gerekiyor.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1

İnstagramdan Hesap Aldım. Dolandırıldım.​

bundan daha normal bir şey yok. 2+2=4 gibi

Alcatraz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet
Biraz acemiliğime geldi. Whatsapptan işletme hesabı almak kolay mı? Ve instagramda güvencelerimiz diye yer var. Orda sattığı hesapların yorumunu görünce ***** gibi inandım.

Alcatraz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet
yani aslında para gg ama ben peşine düşerim diyorsan savcılıga suç duyurusuna kadar gider adam sana telini filanda verdiyse tamamdır görüşmenın kaydını filan al yapıştır uğraş yanına kar kalmasın
Telefon numarası İsmi Adresi var

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Video çekin alırken. Ayrıca bu tarz yerlerden satın almayın herhangi bir satış platformuna yönlendirin. (İtemsatış, gamesatış,itempazar vs.) O yere geçince de whatsappdan vs konuşmayın. Satıcı olduğum için söylüyorum. Chat kısmından işlemleri yapın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Biraz acemiliğime geldi. Whatsapptan işletme hesabı almak kolay mı? Ve instagramda güvencelerimiz diye yer var. Orda sattığı hesapların yorumunu görünce ***** gibi inandım.
Babamda bile var işletme hesabı

Alcatraz.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Samet
Video çekin alırken. Ayrıca bu tarz yerlerden satın almayın herhangi bir satış platformuna yönlendirin. O yere geçince de whatsappdan vs konuşmayın. Satıcı olduğum için söylüyorum. Chat kısmından işlemleri yapın.
Paramı geri alabilmemin bi yolu var mı peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babamda bile var işletme hesabı
İşletme hesabı almak kolay mı?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Dahası  
Reaksiyon skoru