Neler Yeni

Instagram'dan konuştuğum bir kıza yalan söyledim, ne yapmalıyım?

mtupjk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kahya
Arkadaşlar artık son raddeye geldim uyku uyuyamaz olduğum için buraya yazıyorum.
Umarım birileri bu konuyu görür. Yaklaşık 5 ay önce Instagram'dan bir kızla tanıştım. İlk kendimizi tanımamız sırasında doğum yılımı 2001 dedim(aslında 2002'liyim) kendisi de 2003 dedi, ne olduysa bundan sonra oldu. Bana abi veya amca demeye başladı kısacası mesafelendi.

Şimdi ise ben bu durumu düzeltmek istiyorum çünkü artık çok fazla düşünmekten uyuyamıyorum. Daha önce söylediğim bir yalan ortaya çıkmıştı ve kendisi benden soğuduğunu belirtmişti.

Lütfen yardım edin yalvarırım

FurkanIIy

80+ Bronze
Daha önce bir yalanın ortaya çıktı ve soğuduğunu söyledi. Aranızda 2 yaş olduğu için sana karşı daha farklı bir gözle bakıyor. Sen de yalan söylediğini söyleyip bu "abi, amca" ayağını ortadan kaldırmak istiyorsun. Ama yalan söylediğini öğrenince senden daha da uzaklaşır diye korkuyorsun.

Ya dostum. Postala gitsin. Yaş yalanından dolayı trip atacak kızla olmaz. Yüksek ihtimal kızın anasıyla babasının arasında 5-6 yaş var. Burada kendinden 2 yaş büyük birine abi diyor. Olayı anlayabiliyorsun değil mi? Kız seninle basbaya dalga geçiyor. Nextle geç. Ayrıca bu kadar saçma bir şeyden dolayı uyku uyuyamaz hale gelmek kötü bir şey. Kendini de kontrol ettir.

mtupjk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Kahya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce bir yalanın ortaya çıktı ve soğuduğunu söyledi. Aranızda 2 yaş olduğu için sana karşı daha farklı bir gözle bakıyor. Sen de yalan söylediğini söyleyip bu "abi, amca" ayağını ortadan kaldırmak istiyorsun. Ama yalan söylediğini öğrenince senden daha da uzaklaşır diye korkuyorsun.

Ya dostum. Postala gitsin. Yaş yalanından dolayı trip atacak kızla olmaz. Yüksek ihtimal kızın anasıyla babasının arasında 5-6 yaş var. Burada kendinden 2 yaş büyük birine abi diyor. Olayı anlayabiliyorsun değil mi? Kız seninle basbaya dalga geçiyor. Nextle geç. Ayrıca bu kadar saçma bir şeyden dolayı uyku uyuyamaz hale gelmek kötü bir şey. Kendini de kontrol ettir.
sağolun üstadım yardımınız için 🙂

Top Bottom