Neler Yeni

Instagram Instagram'ı Açar Açmaz Kapanıyor Sorun Ne Olabilir?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam,
Instagram uygulamasına dokunuyorum ana ekranı görüyorum 1 saniye bile geçmeden uygulama kapanıyor. Yani normal telefonun arayüzüne dönüyor. Telefonu kapatıp açtım, önbelleği temizledim, uygulamayı silip yükledim yok düzelmiyor. Telefonda 8 GB ram var zaten dolması da mümkün değil. Cihaz redmi note 10 pro. Chromedan girdiğimde hiçbir sorun yok Instagramda. Uygulamada sorun yaşıyorum.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Arkadaşlar selam,
Instagram uygulamasına dokunuyorum ana ekranı görüyorum 1 saniye bile geçmeden uygulama kapanıyor. Yani normal telefonun arayüzüne dönüyor. Telefonu kapatıp açtım, önbelleği temizledim, uygulamayı silip yükledim yok düzelmiyor. Telefonda 8 GB ram var zaten dolması da mümkün değil. Cihaz redmi note 10 pro. Chromedan girdiğimde hiçbir sorun yok Instagramda. Uygulamada sorun yaşıyorum.
hocam apk olarak yüklemeyi deneyin

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,495
İsim
Kürşat
Chromedan girdiğimde hiçbir sorun yok Instagramda. Uygulamada sorun yaşıyorum.
Telefonunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Uygulamanın optimizasyonu çok kötü zaten.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam apk olarak yüklemeyi deneyin

Telefonunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Uygulamanın optimizasyonu çok kötü zaten.
Hocam eklemeyi unuttum. Benim iki hesabım var. Uygulama üzerinden diğer hesabıma geçiş yaptığımda hiçbir sorun olmuyor. Öbür hesaba geçiş yapar yapmaz kapanıyor. Hesapta sorun olabilir mi?

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Hocam eklemeyi unuttum. Benim iki hesabım var. Uygulama üzerinden diğer hesabıma geçiş yaptığımda hiçbir sorun olmuyor. Öbür hesaba geçiş yapar yapmaz kapanıyor. Hesapta sorun olabilir mi?
Hocam aynı sorun banada geldi aeradan biraz süre geçtikten sonra düzelmişti sizde halen düzelmezse hesabı sil yükle yapın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,480
Üyeler
166,383
Son üye
Chimera13
Top Bottom