günlük 10 saat gördüm şuan telefonum yok ve ben bir şey kaybettiğimi hissetmiyorum arada pc den giriyorum sadece @Gri CanerBir şey kaybetmezsin hatta zaman kazanırsın
Alıntıyı görüntüle
Haftalık valla bende mi kapatsam bilemedim
HayırInstagram'ımı kapatsam bir şey kaybetmiş olur muyum? İnternet izimi elimden geldiğimce azaltmaya başlıyorum. Kullanma miktarım haftalık max 10 dakika. Bazen 2 haftada 1 giriyorum.
Kesinlikle kapat. Kaybetmenin aksine kazanırsın. Günde 3 saat civarında instagramda gezinirken artık çok boş bir şey olduğunu ve zamanımın boşa gittiğini anladığımda tamamen sildim ve girmedim. Gerçekten kafam daha rahat oldu ve 3 saatlik zamandan tasarruf ettim tavsiye ederim.Instagram'ımı kapatsam bir şey kaybetmiş olur muyum? İnternet izimi elimden geldiğimce azaltmaya başlıyorum. Kullanma miktarım haftalık max 10 dakika. Bazen 2 haftada 1 giriyorum.
Aslında dert etmiyorum. Benim hangi siteye girdiğimi istediği gibi alsın. Umrumda değil. Ama benden para kazanmasın. Benim verimle falan. Benim silmemle batmayacak biliyorum. Şimdi bunu yazayım sen sildin battı knk yazanlar gelmeden.kendinle alakalı verileri dert ediyorsan
bu ne böyle hocam bence biraz azaltınBir şey kaybetmezsin hatta zaman kazanırsın
Alıntıyı görüntüle
Haftalık valla bende mi kapatsam bilemedim
Bugün 44dk bakmışım da şuan itibaren saldım bakalım bu hafta kaç saat olacakbu ne böyle hocam bence biraz azaltın
1-2 aydır kullanmıyorum. Twitter'ı da kapattım sadece 6 takipçili bir hesabım kaldı onda da aktif değilim.Instagram'ımı kapatsam bir şey kaybetmiş olur muyum? İnternet izimi elimden geldiğimce azaltmaya başlıyorum. Kullanma miktarım haftalık max 10 dakika. Bazen 2 haftada 1 giriyorum.
Edirne keşanhusamviyuviyu postlarini göremezsin