Neler Yeni

İntel 11. Nesiller Amd 5. Nesilleri Tek Çekirdek Performansında Geçer mi Sizce?

aydntgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
tugra aydın
Çoklu çekirdekte olabilir ama teklide sanmam. Geçse bile çok fark atamaz bence.
tekli çekirdekmi kaldı su donemde bide sadece oyun oynuyorum diyorsunuz ve ben sadece 10600le 3600u karsılastırmıyorum suana kadar her anlamda amd intelin onunde burda bunu tartismamız bile sacma ama illa daha fazla para verip daha az performansla oyun oynamak isterseniz buyrun intelin kapıları size açık :)

ahlatliinsan

80+ Bronze
tekli çekirdekmi kaldı su donemde bide sadece oyun oynuyorum diyorsunuz ve ben sadece 10600le 3600u karsılastırmıyorum suana kadar her anlamda amd intelin onunde burda bunu tartismamız bile sacma ama illa daha fazla para verip daha az performansla oyun oynamak isterseniz buyrun intelin kapıları size açık :)
Konun bununla alakası bile yok. Mesela 10400f ile 3600'e bakın. 10400f çoğu yerde geçiyor ve b460 anakartla toplarsanız bile 400TL daha uyguna geliyor. Hem tek çekirdekte İntel daha önde.

aydntgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
tugra aydın
Konun bununla alakası bile yok. Mesela 10400f ile 3600'e bakın. 10400f çoğu yerde geçiyor ve b460 anakartla toplarsanız bile 400TL daha uyguna geliyor. Hem tek çekirdekte İntel daha önde.
10400f cogu yerde geciyormu? nerden ogrendiginiz bu bilgiyi cok merak ettim cok buyuk ihtimalle az once biryerlerinizden salladınız ve bana hala tekli çekirdek diyorsunuz gercekten cahile laf anlatacagıma dagı delmeyi denerim daha iyi. ve bu arada cok haklsıınız hemen gidin intel alın :)

ahlatliinsan

80+ Bronze
10400f cogu yerde geciyormu? nerden ogrendiginiz bu bilgiyi cok merak ettim cok buyuk ihtimalle az once biryerlerinizden salladınız ve bana hala tekli çekirdek diyorsunuz gercekten cahile laf anlatacagıma dagı delmeyi denerim daha iyi. ve bu arada cok haklsıınız hemen gidin intel alın :)
Öncelikle böyle konuşmanız çok saçma. Ben size düzgün bir dille ifade ediyorken sizin bana söylediğiniz dile bakın.
şu videoyu izleyip öyle gelin. Evet şuan için AMD tek çekirdekte daha önde fakat rakibi olan İntel işlemciler daha piyasaya sürülmedi.

Geride bırakır mı test edip göreceğiz ama ana sorun umarım 10 çekirdekli i9 u harbiden de 8 çekirdeğe dusurmemislerdir
abi ama 8 core çokluda 10900k geçmiş.
bence çekirdek sayısından değilde yeni mimariden eleştirmek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

10400f tekli çekirdekde daha iyi sensin sallayan

ahlatliinsan

80+ Bronze
abi ama 8 core çokluda 10900k geçmiş.
bence çekirdek sayısından değilde yeni mimariden eleştirmek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

10400f tekli çekirdekde daha iyi sensin sallayan
Sonra da cahile laf anlatmak falan diyorlar işte. Bu arada teşekkür ederim yardımınız için. Benimle keçi gibi inatlaşıp götürecekti meseleyi.

Top Bottom