oyun ayarlarını düşürmen daha çok işlemciye yük bindirir sen xtu programını indir kur aç ben sana söyleyeceğim.şimdi neden böyle ödedin diyebilirsin bak sana şöyle söyliyeyim bizim arkadaş grubu 6 kişi hepimiz asusu laptop aldık ve sana cidden şunu diyeyim arkadaşlarım a15 (ryzen7 işlemcili) serisinden aldı ve işlemci sıcaklığı 85° ten düşmüyor The Witcher aldık hepimiz max ayarlarda 93° gördü amd bendeki 87° gördü bide ben mardinde oturuyprum gündüz vakti pda sıcaklığı 37-39° laptopun altında soğutucu yok 87° arkadaşlarımda 16 ram 512SSD 4050RTX 32K BENİMKİ ise 32 ram 1tb ssd 4050 ddr5 4800mHz 4050rtx şiödi arada 5 k fark var ve çok değil sadece ram zaten 2-3k samsung gen4 m2 ssd 512 lik sadece 4k ya yakın yani ben pahallıya almadım .
Mesaj otomatik birleştirildi:
overvoltaj yapmadım daha daha biosa girmedim sadece win 11 kurulumu yaparken girdim o kadar şimdi overvoltaj nasıl yapacam bilmiyorum hem zaten oyun ayarlarını düşürdüm 144 hz olduğu için 144 fps ye sabitledim bide talebi nasıl oluşturup değişim yapabilirim bu konuda bana biraz fikir verebilirsen sevinirim çünki işten dolayı çok ilgilenemiyorum araştıramıyorum bilgin varsa bana verebilirsen çok müteşşekir olurum .
İşte kullanmadan etmeden bilmedikleri konu hakkında konuşmayı seviyorlar bu forumdaki çocuklar bnede ona sinir oluyorum hayatında 1-2 laptop görmüş çocuk bana artislik yapıyor çok bilmişlik yapıyor lan ben zaten bu alanın içindeyim yani bana mı anlatıyorsun.şimdi neden böyle ödedin diyebilirsin bak sana şöyle söyliyeyim bizim arkadaş grubu 6 kişi hepimiz asusu laptop aldık ve sana cidden şunu diyeyim arkadaşlarım a15 (ryzen7 işlemcili) serisinden aldı ve işlemci sıcaklığı 85° ten düşmüyor The Witcher aldık hepimiz max ayarlarda 93° gördü amd bendeki 87° gördü bide ben mardinde oturuyprum gündüz vakti pda sıcaklığı 37-39° laptopun altında soğutucu yok 87° arkadaşlarımda 16 ram 512SSD 4050RTX 32K BENİMKİ ise 32 ram 1tb ssd 4050 ddr5 4800mHz 4050rtx şiödi arada 5 k fark var ve çok değil sadece ram zaten 2-3k samsung gen4 m2 ssd 512 lik sadece 4k ya yakın yani ben pahallıya almadım .
overvoltaj yapmadım daha daha biosa girmedim sadece win 11 kurulumu yaparken girdim o kadar şimdi overvoltaj nasıl yapacam bilmiyorum hem zaten oyun ayarlarını düşürdüm 144 hz olduğu için 144 fps ye sabitledim bide talebi nasıl oluşturup değişim yapabilirim bu konuda bana biraz fikir verebilirsen sevinirim çünki işten dolayı çok ilgilenemiyorum araştıramıyorum bilgin varsa bana verebilirsen çok müteşşekir olurum .