mesela İntel core i5 7300HQ Apu muSonunda F olmayan tüm işlemcileri apu'dur.
AMD APU'lar kadar güçlü değil yani 2200G'nin APU'sundan bile kötü bir grafik birimi var. Görüntü amaçlı kullanılır sadece. Sonunda F yoksa vardır.İntelin APU işlemcisi var mı oluyor mu varsa nedir
tamam sağolunAMD APU'lar kadar güçlü değil yani 2200G'nin APU'sundan bile kötü bir grafik birimi var. Görüntü amaçlı kullanılır sadece. Sonunda F yoksa vardır.
7300HQ mobil bir işlemci ve evet aynı zamanda APU. Ama Intel'in APU'ları sadeece günü kurtaracak kadar. AMD'nin APU'ları gibi düşünmeyin.mesela İntel core i5 7300HQ Apu mu
benim bi arkadaşda İntel Core i5 7300HQ var ondan sordum oyunlarda ekran kartı olsada işlemci ile açma falan var mı ekran kartını kullanmadani7 5775C gibi işlemcilerin içerisinde Iris Pro iGPU vardı HD Graphics yerine, bi' aralar onlara "Intel APU" falan diyorlardı.
tamam sağolun7300HQ mobil bir işlemci ve evet aynı zamanda APU. Ama Intel'in APU'ları sadeece günü kurtaracak kadar. AMD'nin APU'ları gibi düşünmeyin.
İçerisinde dahili grafik birimi mevcut.mesela İntel core i5 7300HQ Apu mu
Evet, yapılabiliyor olması lazım.benim bi arkadaşda İntel Core i5 7300HQ var ondan sordum oyunlarda ekran kartı olsada işlemci ile açma falan var mı ekran kartını kullanmadan
Nvidia ekran kartı varsa nasıl Intel ekran kartını kullancağını tarif ediyorum:benim bi arkadaşda İntel Core i5 7300HQ var ondan sordum oyunlarda ekran kartı olsada işlemci ile açma falan var mı ekran kartını kullanmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam sağolun
ekran kartına mı geçiş yapıyor öyle nvidia msı geforce 1050 varNvidia ekran kartı varsa nasıl Intel ekran kartını kullancağını tarif ediyorum:
Masaüstü sağ tık - Nvidia Denetim Masası - 3D Ayarlarının Yönetilmesi (solda) - Program Ayarları sekmesi - Ekle - Oyunu bulup seç - Bu Program İçin Tercih Edilen Grafik İşlemciyi Seçin - Entegre Grafik.