Neler Yeni

INTEL NE ZAMAN YENI ISLEMCI CIKARACAK?

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
ne sorun yaşadın hocam anlatır mısın
Ben oyun için sistem topladım. Tavsiyeler üzerine maalesef ki intel kullandım. 1 sene oldu olmadı alalı fps dropları yedim. Bilgisayar yavaşladı. Stok soğutucu ile kullanıyordum ilk başta çok ısınmaz dedi bir tane bilge adam stok soğutucu yetmedi. Amd'ye geçince gençleştim resmen. Ve artık render konularında falan da amd kendini geliştirdi. Son çıkan intel işlemcilerden coğu kişi şikayetçi oldu ve ısınma problemi çok çektiler. Amd eskiden öyleydi ama şimdi devran tersine döndü.

nuheu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
nuheu
peki var mı hocam öyle bir sistem öneriniz? şu sistemi kur yeri geldiğinde senin iş kısmında işinide görür oyununda oynatır dediğiniz bir amd sistem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağ ol hocam önerin için, peki sizin var mı intel yerini şu amd sistemi düz işini görür dediğiniz farklı bir sistem ? yoksa direkt i9-14900k'dan devam mı et dersiniz
Reis normalde sadece oyun oynasan 9800x3d falan önercektimde renderda yayında intel bana göre daha başarılı

EGIsaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir GÜZEL
Reis normalde sadece oyun oynasan 9800x3d falan önercektimde renderda yayında intel bana göre daha başarılı
anladım hocam teşekkür ederim, son olarak i9-14900K yı soğutmak iiçin bu soğutma sizce nasıl?
MSI Msı Mag Corelıquıd I360 Sıvı Soğutma

nuheu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
nuheu

EGIsaac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru