Delirtti beni intel sağolsun bir daha da kullanmamImzaya koptum![]()

Delirtti beni intel sağolsun bir daha da kullanmamImzaya koptum![]()
ne sorun yaşadın hocam anlatır mısınDelirtti beni intel sağolsun bir daha da kullanmam![]()
Ben oyun için sistem topladım. Tavsiyeler üzerine maalesef ki intel kullandım. 1 sene oldu olmadı alalı fps dropları yedim. Bilgisayar yavaşladı. Stok soğutucu ile kullanıyordum ilk başta çok ısınmaz dedi bir tane bilge adam stok soğutucu yetmedi. Amd'ye geçince gençleştim resmen. Ve artık render konularında falan da amd kendini geliştirdi. Son çıkan intel işlemcilerden coğu kişi şikayetçi oldu ve ısınma problemi çok çektiler. Amd eskiden öyleydi ama şimdi devran tersine döndü.ne sorun yaşadın hocam anlatır mısın
Reis normalde sadece oyun oynasan 9800x3d falan önercektimde renderda yayında intel bana göre daha başarılıpeki var mı hocam öyle bir sistem öneriniz? şu sistemi kur yeri geldiğinde senin iş kısmında işinide görür oyununda oynatır dediğiniz bir amd sistem?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağ ol hocam önerin için, peki sizin var mı intel yerini şu amd sistemi düz işini görür dediğiniz farklı bir sistem ? yoksa direkt i9-14900k'dan devam mı et dersiniz
Arcticin 360mm sıvı soğutmasınada bakabilirsin
Msi pek bilmiyorum benim dediğimden iyi olabilirdeanladım hocam teşekkür ederim, son olarak i9-14900K yı soğutmak iiçin bu soğutma sizce nasıl?
MSI Msı Mag Corelıquıd I360 Sıvı Soğutma
tamam hocam fikriniz için teşekkür ederimArcticin 360mm sıvı soğutmasınada bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi pek bilmiyorum benim dediğimden iyi olabilirde