Neler Yeni

İntel arc a750 2024 de alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Peçenem
Ekran kartı bakıyorum fazlada bütçem yok 5K fiyata Intel Arc'a 750 modelini gördüm bütçemede uygun olunca alsammı diye düşüneyim dedim, parçalarımla ve oyunlarımla Arc'a 750 ile herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Oynadığım oyunlar: ETS 2, ATS, Truckers MP, Assetto Corsa(otoban map), GTA 5+Online, MTA.

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emre
İkinci el hiç düşündün mü? Ama İlla ki sıfır olsun diyorsan A750 alabilirsin dediğin oyunları oynatır

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Ekran kartı bakıyorum fazlada bütçem yok 5K fiyata Intel Arc'a 750 modelini gördüm bütçemede uygun olunca alsammı diye düşüneyim dedim, parçalarımla ve oyunlarımla Arc'a 750 ile herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Oynadığım oyunlar: ETS 2, ATS, Truckers MP, Assetto Corsa(otoban map), GTA 5+Online, MTA.
Rakibi ile arasında hatrı sayılır bir fiyat farkı varsa alınır. Nvidia veya Amd kadar sürücü kalitesi alamazsın ama.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşım kullanıyor ,yazdığın tüm oyunları beraber oynadık.

JSezar

80+ Silver
Rakibi ile arasında hatrı sayılır bir fiyat farkı varsa alınır. Nvidia veya Amd kadar sürücü kalitesi alamazsın ama.
nvidiayı karıştırma,amd den sürücü konusunda daha iyidir.

PunkiesT

80+ Bronze
Şuan tam oturmuş bir ekran kartı almak daha iyi yeni sayılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Peçenem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el hiç düşündün mü? Ama İlla ki sıfır olsun diyorsan A750 alabilirsin dediğin oyunları oynatır
Hocam 2.el düşünmüyorum maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan intel 5k ama amd nvida vs 7 K civarı bütçemi aşıyor şuan amd nin rx 550 modelini kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

nvidiayı karıştırma,amd den sürücü konusunda daha iyidir.
Amd nin siyah ekran sorunundan vs çok bıktım nvida da vs varmı böyle sorunlar

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,560
İsim
Hacı
Alınır.

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan
hocam şuan arc a750 5300 tl bu fiyata muadili yok bence kaçımra al geç derim drop fln diyenler kötü bileşenler kullandığı için yemiş olabilirler gayet iyi kart

JSezar

80+ Silver

lebron23

80+ Bronze
güncel sürücü kurarsan resize bar açarsan fiyatına göre çok iyi kart.

İkinci elde tabii daha iyi performans veren kartlar var ama bence ekran kartı sıfır alınır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom