Arkadaşım hazır sistem almıştı.Bu fiyata bu kart alınır mı ilerleyen zamanda yeni güncellemelerle performans artar mı
msı mag forge 100r yeterli olur mu peki soğutma olarakFiyatın değer mi değmez misini bilmiyorum ama arkadaşım bu karta sahip. Kendi gözlerimle rx6600'ü kıyasladım. Adamların ilk ekran kartı bile amd den daha stabil olabilir mi ya? Gir kardeş hesap duvarıma bak zamanında açtığım forum başlıklarına amd pişmanlıktır 1 senedir driver'larla uğraşıyorum. Al gitsin efsane kart ben çok sevdim sadece biraz sıcak çalışıyor bilgin olsun kasa hava sürkilasyonuna dikkat et.
peki Abdullah abi veya başka birisi bunun için güzel bi indirim yapabilir mi yoksa bu fiyattan alayım mıbu paraya sıfır rx6600 ve rtx3060 alamazsın en f/p şeçim olacaktır sıfır kart için
herhangi bir ızgara ön panele sahip bir kasa yeterli olur kasa tarafında çok kasma, yazmamım amacı önü kapalı olmasın yeter idimsı mag forge 100r yeterli olur mu peki soğutma olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki Abdullah abi veya başka birisi bunun için güzel bi indirim yapabilir mi yoksa bu fiyattan alayım mı
dediğim gibi bu fiyata iyi mi yoksa indirim gelmesi beklenmeli miÇok İyidir Rx 6600xt den Daha iydir hatta ben kendim de alacaktım ama o zaman driver sıkıntıları çoktu şuanda ilk çıktığından beri çok iyileşti
Bu fiyattan daha aşağıya düşmez hiç beklemeyin beklerseniz fiyat artabilir biledediğim gibi bu fiyata iyi mi yoksa indirim gelmesi beklenmeli mi
kart ısınmıyor hocam kullanıyorum ama tavsiyem sana resilze bar ı açman biostan daha stabil fps alırsın takılma vs olmaz kendim deneyimledim tavsiye ediyorum ztn sürekli oc açılışta seni uyarıyor aç diye onun dışında on numara kart birde bendekinde fena coilwhine var kulaklıksız durulmuyortamamdır sağolun