Neler Yeni

İNTEL ARC a750 alınır mı 5299TL

noonee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ömer Trabzon
Bu fiyata bu kart alınır mı ilerleyen zamanda yeni güncellemelerle performans artar mı

Ekler

• IMG_20231123_163348.jpg
    IMG_20231123_163348.jpg
    159.5 KB · Hit: 61

utkumlk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
utku melek
Fiyatın değer mi değmez misini bilmiyorum ama arkadaşım bu karta sahip. Kendi gözlerimle rx6600'ü kıyasladım. Adamların ilk ekran kartı bile amd den daha stabil olabilir mi ya? Gir kardeş hesap duvarıma bak zamanında açtığım forum başlıklarına amd pişmanlıktır 1 senedir driver'larla uğraşıyorum. Al gitsin efsane kart ben çok sevdim sadece biraz sıcak çalışıyor bilgin olsun kasa hava sürkilasyonuna dikkat et.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu fiyata bu kart alınır mı ilerleyen zamanda yeni güncellemelerle performans artar mı
Arkadaşım hazır sistem almıştı.
Bir kaç oyunda dx11 hatası aldı.
Onun dışında güzel bir kart ama mutlaka Ekran kartının denetim masası değişmesi gerek çok basit.

noonee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ömer Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatın değer mi değmez misini bilmiyorum ama arkadaşım bu karta sahip. Kendi gözlerimle rx6600'ü kıyasladım. Adamların ilk ekran kartı bile amd den daha stabil olabilir mi ya? Gir kardeş hesap duvarıma bak zamanında açtığım forum başlıklarına amd pişmanlıktır 1 senedir driver'larla uğraşıyorum. Al gitsin efsane kart ben çok sevdim sadece biraz sıcak çalışıyor bilgin olsun kasa hava sürkilasyonuna dikkat et.
msı mag forge 100r yeterli olur mu peki soğutma olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu paraya sıfır rx6600 ve rtx3060 alamazsın en f/p şeçim olacaktır sıfır kart için
peki Abdullah abi veya başka birisi bunun için güzel bi indirim yapabilir mi yoksa bu fiyattan alayım mı

utkumlk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
utku melek
msı mag forge 100r yeterli olur mu peki soğutma olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki Abdullah abi veya başka birisi bunun için güzel bi indirim yapabilir mi yoksa bu fiyattan alayım mı
herhangi bir ızgara ön panele sahip bir kasa yeterli olur kasa tarafında çok kasma, yazmamım amacı önü kapalı olmasın yeter idi

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Çok İyidir Rx 6600xt den Daha iydir hatta ben kendim de alacaktım ama o zaman driver sıkıntıları çoktu şuanda ilk çıktığından beri çok iyileşti

noonee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ömer Trabzon
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok İyidir Rx 6600xt den Daha iydir hatta ben kendim de alacaktım ama o zaman driver sıkıntıları çoktu şuanda ilk çıktığından beri çok iyileşti
dediğim gibi bu fiyata iyi mi yoksa indirim gelmesi beklenmeli mi

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop

Can...

80+ Platinum
tamamdır sağolun
kart ısınmıyor hocam kullanıyorum ama tavsiyem sana resilze bar ı açman biostan daha stabil fps alırsın takılma vs olmaz kendim deneyimledim tavsiye ediyorum ztn sürekli oc açılışta seni uyarıyor aç diye onun dışında on numara kart birde bendekinde fena coilwhine var kulaklıksız durulmuyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,879
Üyeler
165,252
Son üye
Varlık İçin Yokluk
Top Bottom