İntel arc a750 dying light 2 takılma sorunu

Reaksiyon skoru
2
Merhaba, başlıktaki gibi oyun açıldıktan sonraki 5 dakika boyunca takılmalar yaşanıyor ve ekran kartından tiz bir ses geliyor. Ancak gelen ses, oyun donduğu zaman kesiliyor. Bunun sorunu tam olarak nedir? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bilgisayar özelliklerim şu şekilde:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
  • RAM: 16GB DDR4 3600 MT/s
  • Ekran Kartı: Intel Arc A750 Limited Edition
  • Anakart: Gigabyte A520MKv2
  • Güç Kaynağı: Gamepower 650W 80+

Bende de Arc A750 vardı, bende oyunun ilk 15-20 dakikasını oynayıp iade etmiştim ve bir sorunla karşılaşmadım. Ayarlardan iyice bir yapılandırma yapın, bilgisayara göre ayarladıktan sonra belki sorun çözülür.

Merhaba, başlıktaki gibi oyun açıldıktan sonraki 5 dakika boyunca takılmalar yaşanıyor ve ekran kartından tiz bir ses geliyor. Ancak gelen ses, oyun donduğu zaman kesiliyor. Bunun sorunu tam olarak nedir? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bilgisayar özelliklerim şu şekilde:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
  • RAM: 16GB DDR4 3600 MT/s
  • Ekran Kartı: Intel Arc A750 Limited Edition
  • Anakart: Gigabyte A520MKv2
  • Güç Kaynağı: Gamepower 650W 80+
Intel arayüzünden ekran kartı güç ayarlarını oynadınız mı. Sıcaklık kaç derecede seyrediyor.

Intel arayüzünden ekran kartı güç ayarlarını oynadınız mı. Sıcaklık kaç derecede seyrediyor.
Sıcaklıklar 74 derecenin üstüne çıkmıyor. Önceden overclock yapmayı denemiştim ancak ekran kartını yakacak ya da bozacak durumda değildi. Oynadığım diğer oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım. (Overclock değerlerini Intel'in YouTube'da paylaşmış olduğu videoyu izleyerek yapmıştım.)

Sıcaklıklar 74 derecenin üstüne çıkmıyor. Önceden overclock yapmayı denemiştim ancak ekran kartını yakacak ya da bozacak durumda değildi. Oynadığım diğer oyunlarda böyle sorunlar yaşamadım. (Overclock değerlerini Intel'in YouTube'da paylaşmış olduğu videoyu izleyerek yapmıştım.)
Kararsız hale getiriyor. Eski ayarlara dönüp öyle deneyin.Overclock bu gpu ya zarar.O ses Cook whine olabilir. Değilse de onu bilmiyorum

Geri