skyla1e
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 32
- İsim
- Hakan İlhan
- hknilhan.41
- Discord
- Skyla1e
- Battle.net
- Yeskamo41#2312
- Discord
- Skyla1e
- Twitch
- Skyla1e
- YouTube
- hakan ilhan
-> SİSTEM BİLGİM İMZA KISMIMDA MEVCUT <- Suan Cod Warzone da ana menüdeyim ayarlar en yüksek konumda 1080p de lobideyim ortalama aldıgım fps değeri 30 ve fps limiti 144 te olmasına ragmen 30 u geçemedim soldaki oyun modları arasında geçiş yapmak istediğimde iste pc 1 2 sn takılarak diğer modun resmini sol üstte göstermekte sanki 2000 yılındaki bilgisayarımda varzona girmiş gibiyim suan drivarınıda yükledim intelin kendi sitesinden. Grafik ayarlarımıda görsellere koydum en düşüğede alsam en yukarıya da alsam ortalama aynı fps değerlerini alıyorum ana menüde. Oyuna giriyim dedim en yüksek ayarlarda 1080p de aldıgım fpsin resmide mevcut. Kartı incehesaptan aldım bu sabah elime ulaştı ilk denediğim oyun da bu sorunun optimizasyon odlugunu sanmıyorum cünkü bu oyunu oynayarak game test videosu ceken cok insan var bu kart ile hiçbiri bu değerleri almıyordu. Forza horizon 5 te en yüksek tepe ayarlardaki fps değerlerimide görebilirsiniz görsellerde. Biraz önce incehesab ile telefonda görüşüp teknik ekip için bi talep oluşturdum ben kartta bir problem oldugunu düşünüyorum 18.30 a kadar kesin dönüş sağlanır dendi iade veya deişim olarak onlar net bilgi verir sizlere denildi telefonda bakalım neler yaşicaz