ilk kartı taktıgımda varzone u acarken acılıs ekranında korkutucu bişey yaşandı masaüstümde be hareketli arka plan kullanıyorum oyun ekranı gelip gidip ana ekranı gösterdi bana pc ye hayaletler dadanmış gibi taaki biostaki o ayarı acana kadar bu olay kartın problemi mi yoksa o ayar kapalı diye mi oldu o biraz beni kuşkuya düsürdü videosunu da cektim ama form a video yüklenmiyor anladıgım kadarıylaDarboğaz yapıyor mu o işlemciyle bilmiyorum kesin konuşmayım , ama optimizasyon sorunları olacaktır oyunlarda 2-3 aya kadar düzelir sorunlar
oyun oynayacağım zaman o uygulamayı kapat, ekran kartını fazla tüketiyor fps düşürüyor o uygulama.ilk kartı taktıgımda varzone u acarken acılıs ekranında korkutucu bişey yaşandı masaüstümde be hareketli arka plan kullanıyorum oyun ekranı gelip gidip ana ekranı gösterdi bana pc ye hayaletler dadanmış gibi taaki biostaki o ayarı acana kadar bu olay kartın problemi mi yoksa o ayar kapalı diye mi oldu o biraz beni kuşkuya düsürdü videosunu da cektim ama form a video yüklenmiyor anladıgım kadarıyla
senelerdir kullanmaktayım ayrıca 3 monitör kullanıyorum meslegimden kaynaklı cok bi etki yarattıgını görmedim anlık masaüstünü göstermedigim icin ekranda bi tık işlemciyi yoruyormu yoruyor orası dogru oda işlemciye güvenildiginde bence cok bi sorun yaratmaz diye düsünüyorumoyun oynayacağım zaman o uygulamayı kapat, ekran kartını fazla tüketiyor fps düşürüyor o uygulama.