Neler Yeni

Yardım İntel Arc B580 FPS Problemi İncehesap

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mert Güler
Darboğaz yapıyor mu o işlemciyle bilmiyorum kesin konuşmayım , ama optimizasyon sorunları olacaktır oyunlarda 2-3 aya kadar düzelir sorunlar

skyla1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan İlhan
Instagram
hknilhan.41
Discord
Skyla1e
Battle.net
Yeskamo41#2312
Discord
Skyla1e
Twitch
Skyla1e
YouTube
hakan ilhan
Darboğaz yapıyor mu o işlemciyle bilmiyorum kesin konuşmayım , ama optimizasyon sorunları olacaktır oyunlarda 2-3 aya kadar düzelir sorunlar
ilk kartı taktıgımda varzone u acarken acılıs ekranında korkutucu bişey yaşandı masaüstümde be hareketli arka plan kullanıyorum oyun ekranı gelip gidip ana ekranı gösterdi bana pc ye hayaletler dadanmış gibi :) taaki biostaki o ayarı acana kadar bu olay kartın problemi mi yoksa o ayar kapalı diye mi oldu o biraz beni kuşkuya düsürdü videosunu da cektim ama form a video yüklenmiyor anladıgım kadarıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
abbas
ilk kartı taktıgımda varzone u acarken acılıs ekranında korkutucu bişey yaşandı masaüstümde be hareketli arka plan kullanıyorum oyun ekranı gelip gidip ana ekranı gösterdi bana pc ye hayaletler dadanmış gibi :) taaki biostaki o ayarı acana kadar bu olay kartın problemi mi yoksa o ayar kapalı diye mi oldu o biraz beni kuşkuya düsürdü videosunu da cektim ama form a video yüklenmiyor anladıgım kadarıyla
oyun oynayacağım zaman o uygulamayı kapat, ekran kartını fazla tüketiyor fps düşürüyor o uygulama.

skyla1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan İlhan
Instagram
hknilhan.41
Discord
Skyla1e
Battle.net
Yeskamo41#2312
Discord
Skyla1e
Twitch
Skyla1e
YouTube
hakan ilhan
oyun oynayacağım zaman o uygulamayı kapat, ekran kartını fazla tüketiyor fps düşürüyor o uygulama.
senelerdir kullanmaktayım ayrıca 3 monitör kullanıyorum meslegimden kaynaklı cok bi etki yarattıgını görmedim anlık masaüstünü göstermedigim icin ekranda bi tık işlemciyi yoruyormu yoruyor orası dogru oda işlemciye güvenildiginde bence cok bi sorun yaratmaz diye düsünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom