İntel ARC B580 - i5 Sistem Önerisi 25-30K ₺

İntel Arc a serisinin üretimini durdurdu. Büyük ihtimal ekran kartında yavaşca çekilecek. B serisini de kaldırcak mı görücez
A serisi hiç sevilmedi evet. Ama b serisi bence tutacak güzel performanslı

Nasip değilmiş, zaten şuan araştırma evresindeyim. Hayırlısı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de i3 10. Nesil kullanıyorum şuan artık yetti sistem değiştirmeye karar verdim. 7500f'i de listeme ekledim. Teşekkür ederim bilgiler için. Son kez, Ryzen 5 8 serisi nasıldır? Bir iki sistemde çıktı karşıma
Kötü hocam 7500f varken yüzüne bakılmaz

İntel ekran kartı pazar yüzde 1 den 0 a kusure düştü. B580 kumar. Kendim arc a750 kullanıyorum
toprağım adamlar çift gpulu ekran kartı çıkaracaklar , yeni ekran kartları da gelecek vram fazla olanlar. intel piyasadan çekilmez. çekilmesin de şuan monster a770 takılı kasa da sorunsuz çalışıyor diğer kasa da b580 var kartlar yazılımı amd ve nvidia daha fazla güncelleme alıyor. sende biliyorsun. her güncellemelerde kart daha sorunsuz çalışıyor.

İntel ekran kartı pazar yüzde 1 den 0 a kusure düştü. B580 kumar. Kendim arc a750 kullanıyorum
O düşme intel satamadığı için değil. Kendimizi şanslı saymamız gerekiyor kimse bırakın msrpyi, kartın kendisini bulamazken bizde msrpden gırla var b580. Millet bulamıyor, microcenterda görünce 330 dolardan hemen çöküyorlar üstüne. O geçenlerde yayınlanan düşüşün olduğu grafikteki düşüşün sebebi, yeni nvdiai 5090ların ve 5090dlerin toplu alımı(çin'e kaçak sokuyorlar). Yani son kullanıcıyı ilgilendiren bir grafik değil. Yabancı bir kanal fuar için tayvan'a gittiğinde en çok hangi kartı satıyorsunuz diye soruyor satıcılara, adamlar da 5070 ve 9070xt diyor. 5060 satmıyor musunuz diyor hayır diyip raf dolusu 5060ları gösteriyor.

O düşme intel satamadığı için değil. Kendimizi şanslı saymamız gerekiyor kimse bırakın msrpyi, kartın kendisini bulamazken bizde msrpden gırla var b580. Millet bulamıyor, microcenterda görünce 330 dolardan hemen çöküyorlar üstüne. O geçenlerde yayınlanan düşüşün olduğu grafikteki düşüşün sebebi, yeni nvdiai 5090ların ve 5090dlerin toplu alımı(çin'e kaçak sokuyorlar). Yani son kullanıcıyı ilgilendiren bir grafik değil. Yabancı bir kanal fuar için tayvan'a gittiğinde en çok hangi kartı satıyorsunuz diye soruyor satıcılara, adamlar da 5070 ve 9070xt diyor. 5060 satmıyor musunuz diyor hayır diyip raf dolusu 5060ları gösteriyor.
3 yıllık kartın üretimi durduruyorsa devam ediceklerini düşünmüyorum. Umarım dediğiniz gibi olur

3 yıllık kartın üretimi durduruyorsa devam ediceklerini düşünmüyorum. Umarım dediğiniz gibi olur
Yeni kartları yanlış hatırlamıyorsam bir yerde gözükmüştü. Battlemage olarak geçiyor. 32 Xe çekirdeği var, %52 daha fazla b580'den.
1750019563149.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri