🔥İndirim 🔥🔥İntel Bedava Oyun Bundle'ı (Mail geldiyse yada Hesabınız varsa) 🔥🔥

beyler ben olayı biraz kaçırdım. biri bana sırayla ne yapacağımı anlatabilir mi?

Bana şu mailler geldi başka gelen giden yok

Ekler

• IMG_20250622_154915.webp
    IMG_20250622_154915.webp
    63.8 KB · Hit: 196
Gelmiyor olaya uyanmışlar

Öncelikle selam beyler, Olay şöyle gerçekleşiyor bir mail alıyorsunuz yada almıyorsunuz. (İNTEL MAİLDE BU TOPLULUĞA ÜYE OLANLARA JESTİMİZ ŞEKİLDE BİR MAİL ATMIŞ BENCE HESABI OLANLARA GELMİŞTİR KANAATİNDEYİM)Ben aldım çünkü daha öncesinde intel bedava oyun kodu alacağım ürünler almıştım sizde bu durum varsa hesabınızda var olma ihtimali yüksek ve eğer hesabınız varsa Şu Sitede giriş yapıyorsunuz intel size aşağdaki görseldeki gibi bir reward bundle yolluyor. Bu bundle içinde 2. görseldeki şeçenekler var ayrıca ekstra bonuslar var. yada mail gelmiş olması lazım görsel 4.teki gibi veya giriş yapıp şansınızı deneyin. Umarım bir çok kişi faydalanır. Bir hayır duası yeterlidir.

Not: Sadece 1 oyun seçme hakkınız var en mantıklı seçenekler ASSASİNS CREED MİRAGE (40 $) veya TOTAL WAR HAMMER III (60$)
Not:
Son Gün 15 TEMMUZ
Güncelleme: Mail bildirimlerini açmanız gerekmekteymiş. Master key almak için bir arkadaş 6.gün önce bildirimleri açmış 6 gün sonra oyun bundle almış.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-23 105848.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-23 105848.webp
    45.6 KB · Hit: 197
Kodu nasıl alacağım? Bende i5 14500HX var, hesabı bilgisayardan mi açmam gerekiyordu?

Üye olmadığım halde kod gelmiş mailime. O mail ile üye olmak istediğimde supportla iletişime geçin diyor şifremi unuttum hesaba erişimim yok diyince mail sistemde kayıtlı değil diyor kayıtlı olmadan nasıl geldi bana anlamış değilim üye dedğilim ama üyede olamıyorum garip bi durum var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1750890349600.webp

Üye olmadığım mailime gelen kodu denemek için üye oldum(kod gelen mail ile üye oldum) üye olurken sorunu şu şekilde çözdüm bölge ve dili türkçe seçince üye olamıyorum ingilizce ve usa seçtim sanırım tr erişimi kapattılar mı ne yaptılar anlamadım saçma sapan bir sıkıntı var AC Mirage ve remnant kilitli teklifde kodum çalıştı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,442
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri