Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Biraz voltaj arttırma ve çarpan değiştirme olayıHafif OC ne
Biraz voltaj arttırma ve çarpan değiştirme olayıHafif OC ne
Kanka ekran kartını boş ver sen git işlemci anakartın büyük ihtimalle 775 pin git Xeon E5440 veya E5450 alHadi olsa nolur işlemci dandik olduğu için istediğim oyunu düzgün aşamaz (eski oyunlarımı)
Sen git sıfır 775 pin işlemci bul sana oyun hediye edicemAlırım almasana da sıfır lazım bana ikinci el korkutuyor beni
Zaten onu kullanıyorumOna en yüksek radeon HD 4670 takılır. Bundan sonra yapacağın iş onu olduğu şekilde bırakıp yeni bilgisayar almak olmalı.
PS4 oyunu isterimSen git sıfır 775 pin işlemci bul sana oyun hediye edicem
Tm bi düşünceme8500 al iyi gidiyor hemde ucuz. q6600 e gerek yok
Yeni ekran kartı alırsan işte darboğaz olacak. 2007 yapımı işlemciden ne bekliyorsun. Biz ryzen 5600 alınmaz bundan sonra 7500F alın diyoruz. Bir de senin işlemciye bak.Zaten onu kullanıyorum
Bende büyük o kasa valla o işlemciye Windows 10 kurmuştum zamanında sonrası malumYeni ekran kartı alırsan işte darboğaz olacak. 2007 yapımı işlemciden ne bekliyorsun. Biz ryzen 5600 alınmaz bundan sonra 7500F alın diyoruz. Bir de senin işlemciye bak.
DDR2 ve DDR3 için bu saatten sonra masraf yapılmaz para boşa gider. En kötü ikinci el ryzen 2200g işlemcili apu sistem almaya bak.Bende büyük o kasa valla o işlemciye Windows 10 kurmuştum zamanında sonrası malum