Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Intel Core i3-10105 3.7 GHz 4 Çekirdek 711TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
THH yanlış fiyat konusunda yardımcı olmuyor hatta sizi haksız bulabilirler. Suistimal olarak. :D THH ile alırız diyenlere bir şey demeyeceğim :F
Bu konuda ben de THH ile alırız demiyorum , belli zaten kategori hatası yaptıkları, isteseler de kazanamazlar..

Strangersupuk

80+ Bronze
Bu konuda ben de THH ile alırız demiyorum , belli zaten kategori hatası yaptıkları, isteseler de kazanamazlar..
THH yanlış fiyat konusunda yardımcı olmuyor hatta sizi haksız bulabilirler. Suistimal olarak. :D THH ile alırız diyenlere bir şey demeyeceğim :F
thh'yi kazanma ihtimalimiz var diye ben dedim ama dememin sebebi fritözde çoğu kişinin kazanmış olmasıydı. fritözde de çok büyük fiyat farkı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kazanma sebepleri ürünlerin "İndirim" olarak girilmesi ki bu ürünler de "indirim" olarak girildi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
thh'yi kazanma ihtimalimiz var diye ben dedim ama dememin sebebi fritözde çoğu kişinin kazanmış olmasıydı. fritözde de çok büyük fiyat farkı vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kazanma sebepleri ürünlerin "İndirim" olarak girilmesi ki bu ürünler de "indirim" olarak girildi.
Bilinçli olarak ürünü satıp satmama da etkiliyor, bunlar bariz kategori hatası yapmış, üstüne üstlük aynı anda birkaç satıcıda da benzer fiyatta ürünler vardı. Nasıl bir sistemleri varsa..
Migros olayında birisi sadece çalışanlara yapılacak o fiyat herkese yapıldığından demişti , .

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Bu durumda yanlış fiyatlandırma deyip iptal etmeleri çok yüksek.thh başvurusundan da bi sonuç çıkmaz sistem tarafından bariz fiyat hatası savunmalarını yaparlar o yüzden gereksiz bir sonuç beklemek olur ama eğer ki şöyle bi şey yaparlarsa ceza yememek için başka bir ürün gönderip sizin şahsi olarak siparişi iptal etmenizi sağlarlarsa hakkınıızı arayın.Benzer bir durumu forumda psu alımında yaşadım takip eden varsa görmüştür.Psu yerine şarj aleti gönderildi hakkımı aradım.Üretici markayı araya soktum ve satıcıyla iletişime geçip sorunumu çözdüler.Satıcıda hatasını kabullenip telafi etmek için çabaladı ürünü teslim aldım.O konuda da bazı arkadaşlar vardı bi sonuç çıkmaz uğraşmaya değmez.Siparişlerinizi iptal edin uğraşmayın diyorlardı.Ezilmeye bastırılmaya alışılmış kişilikler olurlar bunlar genelde.Yani tipik Türk genotipi.

Ekler

• A85BF9CB-05B8-4B48-AECA-CA42D0CEFDA8.jpg
    A85BF9CB-05B8-4B48-AECA-CA42D0CEFDA8.jpg
    1.2 MB · Hit: 120

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Hayırlı olsun, ne kadara almıştın?

Kasten yanlış göndermeden dolayı mağdur sayılmış olduğun için haklı bulundun , dediğin doğru.
Bu durumda yanlış fiyatlandırma deyip iptal etmeleri çok yüksek.thh başvurusundan da bi sonuç çıkmaz sistem tarafından bariz fiyat hatası savunmalarını yaparlar o yüzden gereksiz bir sonuç beklemek olur ama eğer ki şöyle bi şey yaparlarsa ceza yememek için başka bir ürün gönderip sizin şahsi olarak siparişi iptal etmenizi sağlarlarsa hakkınıızı arayın.Benzer bir durumu forumda psu alımında yaşadım takip eden varsa görmüştür.Psu yerine şarj aleti gönderildi hakkımı aradım.Üretici markayı araya soktum ve satıcıyla iletişime geçip sorunumu çözdüler.Satıcıda hatasını kabullenip telafi etmek için çabaladı ürünü teslim aldım.O konuda da bazı arkadaşlar vardı bi sonuç çıkmaz uğraşmaya değmez.Siparişlerinizi iptal edin uğraşmayın diyorlardı.Ezilmeye bastırılmaya alışılmış kişilikler olurlar bunlar genelde.Yani tipik Türk genotipi.
Konudaki başta belirttiğimSatıcı da bu riske girmemek adına iptal sağlar ve hakkını araman iyi olmuş.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Aldığım mouseleri iptal ettim ben zaten ona gerek yok diye. 2-10 gün arasında ücret iadesi olacak. Ama ssd ve hdd için bekleyeceğim

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Tamam konuyu gördüm, haklı olanı yapmışsın. Hiç böyle durumla karşılaşmadım ama ben de hakkımı arardım yerinde olsam.

Ceg26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed Bilici
Tamam konuyu gördüm, haklı olanı yapmışsın. Hiç böyle durumla karşılaşmadım ama ben de hakkımı arardım yerinde olsam.
Naysla beraber 1100 civarına gelmişti.Ben de ilk defa hiç bi şekilde alakası olmayan üretici bi firmanın müşterisi mağdur olmasın diye bu denli olaydan rahatsız olduğunu gördüm.Cougar Türkiye'nin müşteri memnuniyetine hayran kaldım şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
thh ye başvursam kaç ay önce olan bir olaydan dolayı beni haklı ulup aldığım ürünü gönderirlermi sizce amazondan almıştım bu arada ama bana sormadan para iadesi olmuş
bu durumda ne yapmalıyım hocam

merb1y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ertuğrul BAYRAKLI
Ürünler hazırlanıyordan sipariş alındıya geçmiş sanırım iptal etmeye hazırlanıyorlar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,636
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom