itopya kazıkİlk defa pc alıcam. Sizce bu sistem 13.600 TL eder mi? Uzun zamandır f/,p bilgisayar arıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
alınmazİlk defa pc alıcam. Sizce bu sistem 13.600 TL eder mi? Uzun zamandır f/,p bilgisayar arıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
alınmazzzzzzzzİlk defa pc alıcam. Sizce bu sistem 13.600 TL eder mi? Uzun zamandır f/,p bilgisayar arıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
itopya da şuan iyi sistem yok itopya bazen çok iyi sistemler oluyorHangi siteyi önerirsiniz?
Alınmaz o fiyata 6600xt toplanabilir ya da RTX 3060İlk defa pc alıcam. Sizce bu sistem 13.600 TL eder mi? Uzun zamandır f/,p bilgisayar arıyorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
hazır sistem almaktansa farklı sitelerden f/p ürünleri araştırarak parçaları tek tek almanız daha iyi olabilir.Hangi siteyi önerirsiniz?
Bende ucuza bulduğumu falan sanıyorum Haliyle artık fiyatları takip edemiyoruz bile.alınmazzzzzzzz
Kurulum yapamamaktan ve parçalara zarar vermekten çekiniyorumhazır sistem almaktansa farklı sitelerden f/p ürünleri araştırarak parçaları tek tek almanız daha iyi olabilir.
eğlenceli bir iş dostum videolar izleyerek çok güzel montaj yapılabilir ama istemezseniz hazır sistemler çıkıyor sürekli takip edin bu bütçeye 6600xt gelir umarımBende ucuza bulduğumu falan sanıyorum Haliyle artık fiyatları takip edemiyoruz bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurulum yapamamaktan ve parçalara zarar vermekten çekiniyorum