🔥İndirim Intel Core i3-12100 - 1961TL

Robius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,215

Dip fiyat

İyi fiyat, al sata gitmez büyük ihtimalle ihtiyacı olan alabilir

F olmayan versiyon bide baya iyi

Yanlış Bilgilendirme
F olmayan versiyon bide baya iyi
Aslında F olanı daha iyi. Dahili grafik birimi olmadığından daha iyi performans veriyor.
Bence 12100 de gayet iyi bir işlemci. UHD 730 grafik birimi ile ekran kartsız da Valorant, CSGO gibi oyunlarda ortalama 70-80 FPS oynatıyor.
60Hz veya 75Hz monitör varsa FPS sabitleyerek dropsuz bir şekilde oynatır.

//
Reportlayan arkadaşı da keşke görebilsem... Yavaş yavaş forumdan soğutuyorsunuz. Aşağıda fikrimi değiştirdiğimi belirttim ve gene de reportluyorsunuz.

Son düzenleme:
Aslında F olanı daha iyi. Dahili grafik birimi olmadığından daha iyi performans veriyor.
Alakası yok :) performansları birebir aynı. Dahili grafik birimi CPU'dan ayrı bir birim olarak çalışıyor, CPU'nun bir kısmından kırpıp da GPU yapılmıyor.

Somut örnek vermek gerekirse iki tane aynı marka model araba düşün. Birinde Sanruff var birinde yok. Sanruff olmayan daha mı hızlı gidiyor :)

Bence 12100 de gayet iyi bir işlemci. UHD 730 grafik birimi ile ekran kartsız da Valorant, CSGO gibi oyunlarda ortalama 70-80 FPS oynatıyor.
60Hz veya 75Hz monitör varsa FPS sabitleyerek dropsuz bir şekilde oynatır.
Bende fark yok diye biliyorum.Görüntü birimi olması benim icin baya iyi oluyor ekran karti bozulur garantiye yollarsin vb rahatlik sunuyor sana

Bende fark yok diye biliyorum.Görüntü birimi olması benim icin baya iyi oluyor ekran karti bozulur garantiye yollarsin vb rahatlik sunuyor sana
Evet o açıdan %100 12100F e göre daha avantajlı. Aslında bu açıdan düşününce fikrimi değiştirip 12100 daha iyi diyebilirim.

Vay be fiyata bakk

Geri