TEŞEKKÜR EDERİMB560 anakartlar ile RAM Mhz sınırı kalkacak, 3600 Mhz RAM kullanabileceksiniz deniyor. Henüz kesin değil ama.
Techpowerup, Tomshardware gibi sitelerde haberi yapıldı bakabilirsiniz.
![]()
Intel Gives Memory Overclocking Ability to H570 and B560 Chipsets
With the launch of its 500 series chipsets, Intel has officially laid the groundwork for the launch of its Rocket Lake-S CPU lineup. And with the new platform, there are some new features to be expected. The surprising news today is that Intel has enabled memory overclocking on a non-Z chipset...www.techpowerup.com
B560 yeni cıkacak olan bir anakartmıB560 ana kartı çıkacak büyük ihtimalle çıktığında göreceğiz ram frekans siniri var mı yok mu 11400f de olmaz şöyle söyleyim işlemcide ram franks ını kısmaz bu anakart yapar örnek vermek gerekirse 10400f z490 anakarta takıldıgında ana kart kaç mhz desteklerse okadar destekler 10400f ram sınırı olmasa 3600 işlemciden iyi bir işlemcidir
Evet şuan da b460 var 11. Nesil islmeiclerle birlikte yeni kartlar duyulacak bunlardan biri b560TEŞEKKÜR EDERİM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
B560 yeni cıkacak olan bir anakartmı
Yeni nesilde ram fre
anladım ama yine bi z490 vakası yaşanacak 1500 den aşağı olacağını sanmıyorum o anakartınEvet şuan da b460 var 11. Nesil islmeiclerle birlikte yeni kartlar duyulacak bunlardan biri b560
Öyle bir şey olmaz.anladım ama yine bi z490 vakası yaşanacak 1500 den aşağı olacağını sanmıyorum o anakartın
hımm anladım valla çok yardımcı oldunuz teşekkür ederimÖyle bir şey olmaz.
Kimse almaz ki.
Z chipsetli anakartlar 1500tl den başlar.
H serisi 600tl civarı b serisi 700tl civarı olur