bakayımreis amd yi gömüyorlar genelde ama açıkcası bende intel istiyorum intel işlemci önerebilme şsansın var mıdır?
bakayımreis amd yi gömüyorlar genelde ama açıkcası bende intel istiyorum intel işlemci önerebilme şsansın var mıdır?
uğraşların için teşekkür ederim.bakayım
https://www.gencergaming.com/storm-ddr5 bakablrsn reisMerhabalar itopyadan INTEL Core i7 12700F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB / 32GB DDR5 / SAMSUNG 1TB 990 EVO NVMe 2.0 M.2 2280 SSD donanımlarına sahip olan hazır sistemi almak istiyorum ancak beklentimi karşılamamasından, darboğaz yapmasından ve fiyatını karşılamayacağından korkuyorum.Fiyatı 43.5k olan sistem sizce alınır mı?İlk bilgiasayarım olacağından iyi bir şey almak istiyorum ancak bu konularda pek bir şey bilmediğim için sizden yardım istiyorum.Şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi sosyaller.
PC link
(ssd kategorisindeki ürün tükendiği için kendim koydum samsung ssd)THE-VOK IV V2 / INTEL Core i7 12700F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THE-VOK IV V2 / INTEL Core i7 12700F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
reis çok teşekkür ederim bir de senden son ricam 4-5k arası 165-180Hz önerebileceğin monitöer var mıdır?
s'lerden sonraki noktaları silersen link açılır bu forumda yasaklı site olduğu için bu şekilde attım ya da SİNERJİnin sitesinden ryu ryzen yazarsan çıkacaktır. şu an en f/p sistem bu gibi görünüyor intel işlemci işin içine girince fiyat direkt 45k oluyor ama performans olarak fark yok emin olabilirsin hatta bu sistem daha performanslı desem yanlış olmaz
bunu da ille intel olsun dersen inceleyebilirsin gamingende word karta 6 taksit var haberin olsun
CYBER-4070SUPER / INTEL i5-13400F / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
CYBER-4070SUPER oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070 SUPER ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
reis çok teşekkür ederim bir de senden son ricam 4-5k arası 165-180Hz önerebileceğin monitöer var mıdır?
kral ne yapıcaksın pc ile oyunmu grafik tasarımmı editmireis amd yi gömüyorlar genelde ama açıkcası bende intel istiyorum intel işlemci önerebilme şsansın var mıdır?
oyun hocamkral ne yapıcaksın pc ile oyunmu grafik tasarımmı editm
amd işlemci daha mantıklı intele göreoyun hocam
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ buna bakabilirsin rami 2x8 seçip işlemciyide ryzen 7600 yapabilirsinoyun hocam
2000 tl lik sıvı soğutma eklersen zaten özelleştirmede var 42000 tl olur minimum 240mm olması iyi oluren basit örnek olarak fazla ısınma sorun yaratmaz mı hocam?