Neler Yeni

ModArt Bombastic vs Phoenix 4060 V2 vs Enis Sallow

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
Yanlış Bilgilendirme
+ olarak cs yada valo oyunlarına daha öncelik veriyorsan PHOENIX-4060 V2 modelini alman daha doğru olur perfonmans olarak 12400f ile aynı değerleri veriyorlar lakin fps oyunlarına gelince 5600 2 kata yakın fps değerleri sunuyor valo (350-400) intelde fps oyunlarında bu değerleri alamazsın fakat 5600 stok fan ile kullanman çok zor olur ısı değerleri biraz fazla karar sana kalmış..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi bir sıkıntı yaşamam gibi geliyor ya siz ne diyorsunuz
ben asla önermem sistem DDR 5 olunca fps uçmuyacak yada input lagınız taban seviyelerde olmuyacak kullanacağınız işlemci yine belli bana kalırsa ısınmayan bir ekran kartı alırdım ileride anakartı değiştirip yolunuza bakarsınız..

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
+ olarak cs yada valo oyunlarına daha öncelik veriyorsan PHOENIX-4060 V2 modelini alman daha doğru olur perfonmans olarak 12400f ile aynı değerleri veriyorlar lakin fps oyunlarına gelince 5600 2 kata yakın fps değerleri sunuyor valo (350-400) intelde fps oyunlarında bu değerleri alamazsın fakat 5600 stok fan ile kullanman çok zor olur ısı değerleri biraz fazla karar sana kalmış..

ben asla önermem sistem DDR 5 olunca fps uçmuyacak yada input lagınız taban seviyelerde olmuyacak kullanacağınız işlemci yine belli bana kalırsa ısınmayan bir ekran kartı alırdım ileride anakartı değiştirip yolunuza bakarsınız..
Hocam peki o sistemi almayayım. KUARK-BUDGET sistemini dediğiniz gibi özelleştirip kullansam nasıl olur? Hangisini tavsiye edersiniz?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
hocam youtube üzerinden testleri var eğer hikayeli +AAA oyunları yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız minumum 74-76 lerde gezicek bir kart oda şimdiki zaman için konuşuyorum sürekli detaylı temizlik yapıp kartın nefes alabileceği bir ortam gerekli asusun dual kartları yada rog strix modelleri 65 derecelere bile gelmiyor.
Ezbere konuşmayın hocam. 74-76 olsa bile bir sorun çıkarmaz ama o kadar olmuyor. %99 kullanım ile max 69 gördüm şu anlık. Ekran kartı patlamaz korkmayın bu kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Ezbere konuşmayın hocam. 74-76 olsa bile bir sorun çıkarmaz ama o kadar olmuyor. %99 kullanım ile max 69 gördüm şu anlık. Ekran kartı patlamaz korkmayın bu kadar.
Siz ne diyorsunuz hocam alınmalımı ddr5 sistem? Ben onu almak istiyorum ama ekran kartı işi şüpheye düşürdü biraz. DDR5 Asus sistem olsaydı onu alırdım ama seçenekler şu an böyle.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Siz ne diyorsunuz hocam alınmalımı ddr5 sistem? Ben onu almak istiyorum ama ekran kartı işi şüpheye düşürdü biraz.
Kasayı Vento veya BitFenix yap al geç. SSD'yi de yapabiliyorsan 1 TB yap çünkü M.2 girişi 1 adet, daha sonra alırsan sendeki boşta kalır.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,861
İsim
yusuf ecer
Merhaba. Aşağıdaki 3 sistemden bir tanesini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

Monitör olarak da bunu düşünüyorum.

Öncelikle attığın sistemde qhd oyun oynamakta sıkıntı yaşarsın 4060 AAA oyunları akıcı bir şekilde qhd oynayabilecek bir kart değil. Geleceğe yönelik yatırım olsun diyorsan da o modeli alma. g27qpf ve lgnin (modelini unuttum) qhd 170hz monitörlerini öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
ben sorun çıkarır diye bir şey söylemedim hocam windforce sesli çalışan bir kart ayrıca DDR 5 bir manası yok ileriye dönük sistem olur sadece aynı fiyata neden 15 derece fark eden bir ekran kartı alayımki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
Kasayı Vento veya BitFenix yap al geç. SSD'yi de yapabiliyorsan 1 TB yap çünkü M.2 girişi 1 adet, daha sonra alırsan sendeki boşta kalır.
Başka değiştirilecek parça var mı hocam önerdiğiniz?

Öncelikle attığın sistemde qhd oyun oynamakta sıkıntı yaşarsın 4060 AAA oyunları akıcı bir şekilde qhd oynayabilecek bir kart değil. Geleceğe yönelik yatırım olsun diyorsan da o modeli alma. g27qpf ve lgnin (modelini unuttum) qhd 170hz monitörlerini öneririm.
Hocam size zahmet ekranların linklerini paylaşabilir misiniz?

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
Merhaba. Aşağıdaki 3 sistemden bir tanesini alacağım. Hangisini tavsiye edersiniz?

monitör fiyatını haketmiyor bu alınabilir.

yusuf34

80+ Silver

windforce serisi güzel değil onu özelleştir bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren
windforce serisi güzel değil onu özelleştir bence
Sadece aynı kartın ti versiyonu var hocam özelleştirilebilir

monitör fiyatını haketmiyor bu alınabilir.
Önerebileceğiniz 2K monitör varmıdır hocam? Biraz daha büyük monitör olsa iyi olur 27 inç gibi bir şey.

Swixyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
uğur
Sadece aynı kartın ti versiyonu var hocam özelleştirilebilir

Önerebileceğiniz 2K monitör varmıdır hocam? Biraz daha büyük monitör olsa iyi olur 27 inç gibi bir şey.
bu olabilir pek fikrim yok.

Top Bottom