Neler Yeni

intel core i7 7700k 2 çekirdek kullanıyor

emirkbnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Kabanlı
arkadaşlar 1 ay önceye yakın i7 7700k almıştım core temp uıygulamasından sıcaklık değerlerine bakarken hep 2 çekirdek gösteriyordu ve nerdeyse bilgisayar boştayken 60 70 derece valoranta girince 100 derecenin altına inmiyordu steam pubg yi açınca direk kendisini 800 mhz sınırlıyoredu pc yi kapatıp açmak zorunda kalıyordum dün akşam bilgisayar mavi ekran verdiği için sıfırladım wi,ndows tekrar kurdum core temp uygulkamasını açıp baktığım zaman 4 çekirdek gösteriyordu ve 30 40 derece arasınhdaydı tüm çekirdekler oyunu yükliyemediğim için yük altında sıcaklığı test edemedim ama sizce sorun ortadan kalkmışmıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

artı olarak işlemci fanı ve kasadaki 1 adet fanın hızını tüm güçte çalıştırdığım halde 100 derece gösteriyordu formattan sonra fan hızları düşük olduğu halde 30 40 derece arasında gösteriyordu sizce neden böyle oldu bios la iliglilimi veya bilgisayarla ilgilimi

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Attila Alpaslan
arkadaşlar 1 ay önceye yakın i7 7700k almıştım core temp uıygulamasından sıcaklık değerlerine bakarken hep 2 çekirdek gösteriyordu ve nerdeyse bilgisayar boştayken 60 70 derece valoranta girince 100 derecenin altına inmiyordu steam pubg yi açınca direk kendisini 800 mhz sınırlıyoredu pc yi kapatıp açmak zorunda kalıyordum dün akşam bilgisayar mavi ekran verdiği için sıfırladım wi,ndows tekrar kurdum core temp uygulkamasını açıp baktığım zaman 4 çekirdek gösteriyordu ve 30 40 derece arasınhdaydı tüm çekirdekler oyunu yükliyemediğim için yük altında sıcaklığı test edemedim ama sizce sorun ortadan kalkmışmıdır
Aşırı ısındığı için kendisini sınırlıyormuş muhtemelen. Soğutucunuz nedir? Güzel bir soğutucu almak şart ona.
Bu arada sıfır almadınız değil mi?

emirkbnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emirhan Kabanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşırı ısındığı için kendisini sınırlıyormuş muhtemelen. Soğutucunuz nedir? Güzel bir soğutucu almak şart ona.
normal işlemcinin stok soğutucusu ama boşta 60 70 derecede çalışan işlemci formattan sonra aynı durumda 30 derecede çalışmaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok sıfır almadım 2. el aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,258
Üyeler
160,511
Son üye
REH94
Top Bottom