arkadaşlar 1 ay önceye yakın i7 7700k almıştım core temp uıygulamasından sıcaklık değerlerine bakarken hep 2 çekirdek gösteriyordu ve nerdeyse bilgisayar boştayken 60 70 derece valoranta girince 100 derecenin altına inmiyordu steam pubg yi açınca direk kendisini 800 mhz sınırlıyoredu pc yi kapatıp açmak zorunda kalıyordum dün akşam bilgisayar mavi ekran verdiği için sıfırladım wi,ndows tekrar kurdum core temp uygulkamasını açıp baktığım zaman 4 çekirdek gösteriyordu ve 30 40 derece arasınhdaydı tüm çekirdekler oyunu yükliyemediğim için yük altında sıcaklığı test edemedim ama sizce sorun ortadan kalkmışmıdır
artı olarak işlemci fanı ve kasadaki 1 adet fanın hızını tüm güçte çalıştırdığım halde 100 derece gösteriyordu formattan sonra fan hızları düşük olduğu halde 30 40 derece arasında gösteriyordu sizce neden böyle oldu bios la iliglilimi veya bilgisayarla ilgilimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
artı olarak işlemci fanı ve kasadaki 1 adet fanın hızını tüm güçte çalıştırdığım halde 100 derece gösteriyordu formattan sonra fan hızları düşük olduğu halde 30 40 derece arasında gösteriyordu sizce neden böyle oldu bios la iliglilimi veya bilgisayarla ilgilimi