Intel Core Ultra 7 265K 13499 TL

Sidik yarışı yapmayın, iyi işlemci iyi fiyattaymış. Box takıntısı olmayan faydalanmıştır. :cool:
Alıntıyı görüntüle
Kendi tezini kendin çürütüyorsun. Benim kıyasladığım işlemci 9700x ve attığın benchmarklarda 265k daha önde. Ayrıca paylaştığın resimde de yıllık elektrik tüketimini paylaşmışsın fakat 9700x i olupta 65W TDP değerinde kullanacak yoktur ki ben kıyaslamayı yaparken 105W TDP değerini baz almıştım. Herşeyi oyunlardan ibaret sanmayın. Intel render tarafında hala daha üstün performans veriyor.

Kendi tezini kendin çürütüyorsun. Benim kıyasladığım işlemci 9700x ve attığın benchmarklarda 265k daha önde. Ayrıca paylaştığın resimde de yıllık elektrik tüketimini paylaşmışsın fakat 9700x i olupta 65W TDP değerinde kullanacak yoktur ki ben kıyaslamayı yaparken 105W TDP değerini baz almıştım. Herşeyi oyunlardan ibaret sanmayın. Intel render tarafında hala daha üstün performans veriyor.
Buna cevap veriyorsan, anlama güçlüğü çektiğindendir. :cool:

Bir daha büyük konuşmayım ama intel almam.Lga 1700 soket anakarta o kadar para verdik.Öldü gitti.

Sentetik test oynayanlar aramıza hoşgeldiniz. Zorunlu win11 kurup sentetik test kasabilirsiniz. Oyun performansı belki artar o zaman.🤣 Yüzde 99 oyun için pc topluyor. Kalan yüzde 1e tavsiye için intel önerebilirsiniz. Ama şunu demeyi unutmayın. Intel işlemci alırsan ileride çıkacak işlemcileri kullanmak için yeni anakart ve soğutucu alman gerekecek. Intel bedava dağıtacağı için maliyet önemli değil intel alın. :)

Geri