Neler Yeni

Intel destek rezilliği!

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Öncelikle sorunumu anlatarak başlayacağım, AX200 kablosuz modülümde (anakartın içinde yerleşik - B550 Gaming Edge Wi-Fi) bir sorun yaşamaya başladım. PC'yi yeniden başlatınca eskiden kablosuz ağ sürücüsü beklemeden yüklenirken şimdi bir süre beklemek zorunda kalıyorum. Ben de Intel'e yazayım dedim. Canlı sohbet vardı bağlandım, sorunu açıkladım vs. ve benden gerçek ad-soyadımı, telefon numaramı, ülkemi sordu. E-postamı da sordu ama o önemli değil. Dedim siz bunları neden istiyorsunuz ben daha önceden birçok destek ekibiyle konuştum hiçbiri istemedi dedim. Bana Intel'in bir şey politikasından bahsetti, not almamıştım unuttum da. Ne politikası olursa olsun bu bilgileri istemeleri ilk baştan garip. Sonra bana PC'nin "teknik durumunu" kontrol etmek için uzaktan bağlantı teklif etti. İçimden sorguladım, şu teknik servis dolandırıcıları var bu Intel mi yoksa bunlar mı diye? Intel ama, gerçek Intel desteği. Çok ilginç, kimse bunları istemezdi. Bunun devamını görmeyi çok isterdim ancak hangi uygulama lazım dedim ben linkini atacağım dedi. Tamam dedim, sistem dili İngilizce mi dedi değil dedim ama sistem dilini değiştirmem için oturumu kapatmam lazımdı. Kapattım geri bağlandım. Bir sonraki çıkan kişiye case number'ımla beni aynı kişiye bağlamalarını istedim. Bir kişiye bağlayamam ama case'i görüntüleyebilirim dedi, olur dedim. Sonra bu hesaptan mı girdin demişti ben de hayır dedim çünkü o hesap değildi. Gerçek bilgilerimi vermedim ikisine de, gizlilik açısından. Sonra o hesapla girmen gerek dedi, hadi iyi tamam dedim bu sefer gerçek bilgilerimi yazdım ve "Live chat is unavailable" hatası verdi. Yine tamam dedim, Intel Forum'a sorayım dedim. Hesap açmaya çalışırken de "Network error" hatası veriyor. IP ban yedim sandım, proxy ile ve telefondan denedim hepsinde aynı hata vardı.

En son MSI'ın kendi resmi sürücülerini denedim, onlarda da aynı sorun olunca MSI'a ticket açtım. En azından saçma sapan bir teknik destek ile uğraşmam. Bunlar düzgünce cevap veriyor.
Bu olanlar beni iyiden iyiye Intel'den soğuttu açıkça.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Bende de aynı anakart var, kullanamıyorum direkman çünkü aşırı yavaş çekiyor interneti.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı anakart var, kullanamıyorum direkman çünkü aşırı yavaş çekiyor interneti.
Kasa nasıl konumlu? Antenler arkada ise mutlaka yanda olsun benim bütün sorunumu çözdü. Speedtest 1 ms, 24 Mbps tarifeden 26 Mbps. Diğer türlüyken metal Wi-Fi'ı çok bozuyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Kasa nasıl konumlu? Antenler arkada ise mutlaka yanda olsun benim bütün sorunumu çözdü. Speedtest 1 ms, 24 Mbps tarifeden 26 Mbps. Diğer türlüyken metal Wi-Fi'ı çok bozuyor.
Kasayı oynatmadım ama anten için birçok pozisyon denedim ama olmadı, şimdi de 5 yıldır kullandığım wifi adaptörü kullanmaya devam ediyorum.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasayı oynatmadım ama anten için birçok pozisyon denedim ama olmadı, şimdi de 5 yıldır kullandığım wifi adaptörü kullanmaya devam ediyorum.
Kasa dik konumdaysa ve arkasında direkt duvar varsa mutlaka yan dursun. ROG kartlar gibi uzatmalı anten vermedikleri için maalesef böyle bir sorun oluyor.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Kasa dik konumdaysa ve arkasında direkt duvar varsa mutlaka yan dursun. ROG kartlar gibi uzatmalı anten vermedikleri için maalesef böyle bir sorun oluyor.
Onu denememiştim hiç, deneyim bir ara. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,419
Üyeler
166,207
Son üye
Erwin_Rommel_19_42
Top Bottom