INTEL DPTF yükleme sorunu

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar, cihazıma Windows 8.1 64 bit attım, sürücülerin çoğusunu yükledim yalnız DPTF'yi yükleyemedim, böyle bir hata veriyor. (1)
İnternetten araştırdığım zaman INTEL ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra DPTF yüklenecek diyor, silersem yüklenir mi?
Şu anda cihazda dahili ve harici ekran kartı sürücüsü yüklü ama gözükmüyor, bunu da belirteyim dedim.

Son düzenleme:
Donanım kimliği paylaşır mısınız?

Donanım kimliği paylaşır mısınız?
Hocam aygıt yöneticisinde 3 tane bilinmeyen sürücü var, üçüsüde DPTF.

ACPI\VEN_INT&DEV_3400
ACPI\VEN_INT&DEV_3402
PCI\VEN_8086&DEV_0A03&SUBSYS_16CD1043&REV_0B

Hocam sürücüleri genel olarak driveridentifer programı aracılığı ile indirdim sistemi tarayıp bana hangi aygıtların eksik olduğunu gösteriyor, herhangi bir yükleme yapmıyor.
Post automatically merged:

@MisakiTaro hocam buldunuz mu bir çözüm yoksa 10'a gene geçeyim mi, eğer bir çözüm bulmadıysanız müsaitseniz 10 hakkında size soru sormak istiyorum.

Son düzenleme:
Home sizin için daha uygun.

@MisakiTaro hocam kusura bakmayın sizi çok yordum, ama son bir sorum daha var;
Az önce cihaza 10 Home yükledim, USB belleğin içine herhangi bir ei.cfg dosyası koymadan düz kurulum yaptım, cihazın kurulumu bittikten sonra ayarlara bakayım dedim aşağı doğru heyecanlı bir şekilde indim bir baktım Windows'u etkinleştirin yazısı yok, nasıl etkinleşmiş diye bakayım dedim, Dijital lisans ile etkinleştirilmiş yazıyor, kurulumda hiçbir şekilde mail adresi kullanmadım.
Önceki 8.1 sürümünü etkinleştirmedim, ondan önce bulunan 10 Pro 21H1 Insider sürümünü kms lotro servisine bağlanarak etkinleştirmiştim, şu an niye böyle oldu anlayamadım hocam.
Şimdi Hotmail hesabımı bağlasam Home sürümü kalıcı bir şekilde Hotmail hesabıma bağlanır mı?

Bir fikrim yok ama denemeye değer. Belki de cihazın gömülü lisansı vardır.

Geri