- En İyi Cevap
- 101
Dahası
Darboğaz olur, GTX 750 için Q6600 öneririm.Hocam peki oc ile e7400 gt 750 (ti değil) besler mi?
Darboğaz olur, GTX 750 için Q6600 öneririm.Hocam peki oc ile e7400 gt 750 (ti değil) besler mi?
Driverların güncel miÖncelikle hepinize merhaba , eski kasamı değerlendirmek istedim ve eski kasamdaki işlemci e7400 idi ben onun yanında bir adet 2.el gt730 aldım ve test etmek için oyuna girdim fakat oyuna girdiğimde 10 fps aldım ve şaşırdım ya işlemcimde sorun var yada ekran kartımda ben işlemci diye düşünüyorum ama bilen birine sormak istedim. Sizce hangi parçada sorun vardır ve hangi parça ile değiştirmemi önerirsiniz?
Bugün yükledim 355.82 sürümü diyorDriverların güncel mi
Hayır darboğaz olmayacaktır, ucu ucuna besler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu sürücüyü indir ve kur, ardından tekrar CSGO'da test et.
W7 mi kullanıyorsunuzBunu indirdiniz değil mi
O zaman bu sürücüyü deneyebilirsin.Bugün yükledim 355.82 sürümü diyor
Alıntıyı görüntüle
Bu hatayı alıyorum
Sanırım doğru driveri yüklememişsin w7 64 bit olan driveri indirinBugün yükledim 355.82 sürümü diyor
Alıntıyı görüntüle
Bu hatayı alıyorum
Ama şu anki kurulu driverı silinSanırım ikinizin attıgıda aynı dosya öyle gözüküyo yükleniyoru şuan kurucam birazdan
Zaten w7 için indirmemişsiniz yanlış Windows sürümünü indirmişsinizEminmisiniz sıkıntı olmaz dimi
Denicem şimdisonra indirdiğin driveri kur oyuna gir fps sonucunu buraya yaz
He tamam kuruyorum şuansonra indirdiğin driveri kur oyuna gir fps sonucunu buraya yaz
Zaten w7 için indirmemişsiniz yanlış Windows sürümünü indirmişsiniz