Neler Yeni

İntel Ekran Kartları Ne?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Merhaba piyasada daha önce hiç intel ekran kartı görmemiştim neredeyse ancak son zamanlarda hazır sistemlerde intel ekran kartları önüme çıkıp duruyor özellikleri ne Bunların nvidiaya göre bi + sı varmı ki?

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Merhaba piyasada daha önce hiç intel ekran kartı görmemiştim neredeyse ancak son zamanlarda hazır sistemlerde intel ekran kartları önüme çıkıp duruyor özellikleri ne Bunların nvidiaya göre bi + sı varmı ki?
sadece fiyat ve VRAM avantajı var.. Performans, kararlılık gibi birçok eksik sayılır. Tam oturmuş değil. Youtube da test videoları var bakabilirsin karşılaştırmalı.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
ARC A750 ve ARC A770 mevcut şu anda. ARC A750, RX 6600 ve RTX 3060 benzeri bir performans sunuyor. ARC A770'in ise 3060 Ti ve 6700 XT ile benzer performansı var. VRAM olarak özellikle A770 diğer rakiplere göre çok daha avantajlı. Henüz yeni kartlar olduğundan biraz daha oturması beklenmeli.

{ExperElite}

80+ Bronze
Nvdia tekledi hocam sacma sapan bir proje cok tutmaz bence (şahsi görüşümdür yanlis anlasilmasin)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,655
Üyeler
165,705
Son üye
hrafna
Top Bottom