Neler Yeni

NVIDIA RTX 50 serisi ekran kartları, 2024'ün son çeyreğinde duyurulabilir!

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Aslında amd çok geride değil sadece insanlar driver sorunundan korktuğu için amd yönelmiyor. Mesela halen intel işlemci alanlar var niye eskiden intel tekeldi halen satıyor bu yüzden insanlar amd yönelmiyor ama amd işlemciler inteli tokatlıyor bu bir gerçek. Amd işlemci çıkardı intel indirime gitti bizim yani kullanıcıların diğer markalara yönelip tekeli yıkmamız lazım ki ucuza sağlam kart alalım yoksa nvidia düzelmez....

7000 serisinin 3d uygulamlar ve ai hariç diğer programlarda iyi. 7900xtx adobe programlarında video edit, fotoğraf düzünleme gibi şeylerde 4090'dan bile daha iyi olabiliyor. Yayın açabiliyorsun filan şuan amd iyi gidiyor sadece insanların korkularını yenmeleri için driver konularına el atmaları lazım ben hiç driver hatası almadım ama alanlar var.
Varya ben risk alıp almıştım 6500 pişman etmişti beni uzun süre amdye şans vermem bu karttan sonra

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
5090 ALIRIM bu sefer
Bende nasip olursa 5080 almayi planliyorum, ciksinlar da bakalim nasil olacaklar. Cacik olursa vallahi gider 5080 parasina 8900XTX falan alir otururum assa daha da ellesmem sisteme kdkdkd

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Varya ben risk alıp almıştım 6500 pişman etmişti beni uzun süre amdye şans vermem bu karttan sonra
O ekran kartı için pcie 4 anakart kullanmak lazım diye biliyorum yoksa sorun çıkartabiliyor. (redditte görmüştüm)

Birde genel olarak amd kartlarda kaliteli parçalar kullanmak lazım

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,678
İsim
Selim
Bende nasip olursa 5080 almayi planliyorum, ciksinlar da bakalim nasil olacaklar. Cacik olursa vallahi gider 5080 parasina 8900XTX falan alir otururum assa daha da ellesmem sisteme kdkdkd
4080 4090 şuan cacık değil muhtemelen bu 50 serisinin üst seviye olan kartları da AMD ye fark atacak. Tabii herkes oyun oynamıyor bu yüzden nvida hâla benim için stabilete ve yazılım da 1 numara. Bu kart çıkana kadar ben evlenmiş olurum zaten hayalim de ki sistemi kurarım benim için iyi oldu 50 serisi gelmesi. Umarım AMD işlemci konusunda çok uçuk bir seviye de işlemci çıkarır onunla birlikte sistem toplarım. Costum toplayacağım için kartta çok şekle şemela bakmayacagım ve 2025 de delit işlemler de yeni teknoloji çıkar umarım. Sıvı metal ile modifiye edeceğim kasayı da kendim yapay zeka ile tasarlayıp kendim elimle yaptircam. 860mm radyatör destekli filan bakalım seneye güzel işler bekliyor.

bidisefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çağan Efe AKTAŞ
Ben de şimdiden 4k mönitör alacağım,en azından mönitör parası kalksın.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
4080 4090 şuan cacık değil muhtemelen bu 50 serisinin üst seviye olan kartları da AMD ye fark atacak. Tabii herkes oyun oynamıyor bu yüzden nvida hâla benim için stabilete ve yazılım da 1 numara. Bu kart çıkana kadar ben evlenmiş olurum zaten hayalim de ki sistemi kurarım benim için iyi oldu 50 serisi gelmesi. Umarım AMD işlemci konusunda çok uçuk bir seviye de işlemci çıkarır onunla birlikte sistem toplarım. Costum toplayacağım için kartta çok şekle şemela bakmayacagım ve 2025 de delit işlemler de yeni teknoloji çıkar umarım. Sıvı metal ile modifiye edeceğim kasayı da kendim yapay zeka ile tasarlayıp kendim elimle yaptircam. 860mm radyatör destekli filan bakalım seneye güzel işler bekliyor.
Muazzaamm, umarim her sey gonlunce olur. Ben 5080 alsam yeter. :)
Ben de şimdiden 4k mönitör alacağım,en azından mönitör parası kalksın.
Bende bu dusunce ile yilbasi oncesi 4k monitore kadar bircok upgrade yaptim sisteme. RTX 5080 e fiyatlar artmadan hazirligimizi yapmis olduk cok sukur. :)

Top Bottom