PurpleWebb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 610
- Konu Sahibi Konu Sahibi
NVIDIA bu, kit davranirsa sasirmamayiz.Laptoplarda vram kıtı olmazlar inşallah bu sefer

NVIDIA bu, kit davranirsa sasirmamayiz.Laptoplarda vram kıtı olmazlar inşallah bu sefer
Fps değeri olarak evet 10-15 fps olarak farkediyor ancak Stabillik açısından bi farkları yok psuyu daha önce farkı ekran kartlarıylada kullandım mavi ekran gibi gibi sorunlar yaşamamıştım bunda wattmanın yanında mavi ekranda çok alıyordumO ekran kartı için pcie 4 anakart kullanmak lazım diye biliyorum yoksa sorun çıkartabiliyor. (redditte görmüştüm)
Birde genel olarak amd kartlarda kaliteli parçalar kullanmak lazım
Orası net öyle olur 5050 6 gb dan başlar 5060-70 8 gb olur 80-90 12 gb olur benceLaptoplarda vram kıtı olmazlar inşallah bu sefer
4090m 16 gb zaten bi üst seride 12 yapmasınlar bi zahmetFps değeri olarak evet 10-15 fps olarak farkediyor ancak Stabillik açısından bi farkları yok psuyu daha önce farkı ekran kartlarıylada kullandım mavi ekran gibi gibi sorunlar yaşamamıştım bunda wattmanın yanında mavi ekranda çok alıyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orası net öyle olur 5050 6 gb dan başlar 5060-70 8 gb olur 80-90 12 gb olur bence
90 ıda yazmışım oraya dalgınlıkla ama 5080 gene 12 gb olur muhtemelen şu sıralar kafayı pek toparlayamıyorum4090m 16 gb zaten bi üst seride 12 yapmasınlar bi zahmet
Insallah ^^4090 alıcaktım fiyatı 40 binlerde iken nasip olmadı şimdi de fiyatları uçtu gitti inşallah 5090 ı almak nasip olur
Amin4090 alıcaktım fiyatı 40 binlerde iken nasip olmadı şimdi de fiyatları uçtu gitti inşallah 5090 ı almak nasip olur
Hayırlı olsun güle güle kullan hocam. ^^La daha yeni 1660 ti aldım bi durun la aloo
Bende 5070-5080 bekliyorum ama en cok dusundugum sey kasama sigabilecek bir ekran karti almak. Max 315mm uzunluktaki kartlara destegi var. Kasami da degistirmek istemiyorum cok tatli kompakt bir kasam var. Ayrica ondeki mesh paneli tamamen mor kasamin. Mor rengine hastaligim var bu sebeple bu kasayi almistim ve kasami cok cok seviyorum.Rtx 5080 ti/non-ti modelini itina ile bekliyorum