🔥İndirim Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

hampal

80+
Reaksiyon skoru
135
Merhaba.
Kısa süreliğine intelin yapmış olduğu kampanya dahilinde seçili intel işlemcileri satın alanlar Battlefield 6 oyunu hediye kodu alabiliyor.
Battlefield 6
Yine seçili RTX 50.. serisi ekran kartı alanlar NVIDIA kampanyası kapsamında Borderlands 4 elde edebilecekler.
Borderlands 4
Bonus: Gigabyte yenileme kampanyası dahilinde RTX 5070 modellerinde 50$ a kadar steam gift code veriyor.
Steam Gift Code

Hafta sonu Vatan bilgisayardan 14400f - rtx 5070 sistemi aldım. Benim gibi bu sistemi alan veya intel sistem alan arkadaşlar BF6 ve Borderlands için kodları "[email protected]" mail adresine fatura ile birlikte mail atarak alabilirsiniz. Ayrıca gigabyte ın kendi sitesine cihazı kaydederek te gift code kampanyasından faydalanabiliyorsunuz.

Hayırlı olsun.

Intel ürününde vatanpc geçerli mi? Aşağıdaki liste de yok görünüyor
Screenshot_20250902_104114.webp

Merhaba.
Kısa süreliğine intelin yapmış olduğu kampanya dahilinde seçili intel işlemcileri satın alanlar Battlefield 6 oyunu hediye kodu alabiliyor.
Battlefield 6
Yine seçili RTX 50.. serisi ekran kartı alanlar NVIDIA kampanyası kapsamında Borderlands 4 elde edebilecekler.
Borderlands 4
Bonus: Gigabyte yenileme kampanyası dahilinde RTX 5070 modellerinde 50$ a kadar steam gift code veriyor.
Steam Gift Code

Hafta sonu Vatan bilgisayardan 14400f - rtx 5070 sistemi aldım. Benim gibi bu sistemi alan veya intel sistem alan arkadaşlar BF6 ve Borderlands için kodları "[email protected]" mail adresine fatura ile birlikte mail atarak alabilirsiniz. Ayrıca gigabyte ın kendi sitesine cihazı kaydederek te gift code kampanyasından faydalanabiliyorsunuz.

Hayırlı olsun.
bende aldım sistemide hocam steam key olarakmı veriliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba.
Battlefield 6
Borderlands 4
Steam Gift Code

Hayırlı olsun.
ve hocam siz aldınızmı steam kodunu

intel kampanyasında vatanbilgisayar gözükmüyor yine de kod veriyorlar mı

aynısı sorulmuş zaten tamamdır
Vatanpc sormak gerek, Türkiye önde gelen firması vardır diye düşünüyorum

bende aldım sistemide hocam steam key olarakmı veriliyor

ve hocam siz aldınızmı steam kodunu
DÜn mail attım daha bir dönüş yok. Fakat kodların hangi platformda geçerli olduğu konusunda bir fikrim yok. Borderlands nvidia apptan aktifleştirilecekmiş.

DÜn mail attım daha bir dönüş yok. Fakat kodların hangi platformda geçerli olduğu konusunda bir fikrim yok. Borderlands nvidia apptan aktifleştirilecekmiş.
gigabyte steam kodu sıkıntı zaten kampanya bitmeden dönüş yaparlar inş

Intel Gamers Day'deki işlemci kampanyası geçerli değil. vatanbilgisayar müşteri hizmetlerine sordum , diğer sitede ismi geçerli yerlerden alışveriş yapanlar alabilir

vatandaki sistemlerde de gigabyte windforce var genelde ona da 20 dolar kod veriyor 50 dolar vermiyor

Geri