🔥İndirim Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

Merhaba.
Kısa süreliğine intelin yapmış olduğu kampanya dahilinde seçili intel işlemcileri satın alanlar Battlefield 6 oyunu hediye kodu alabiliyor.
Battlefield 6
Yine seçili RTX 50.. serisi ekran kartı alanlar NVIDIA kampanyası kapsamında Borderlands 4 elde edebilecekler.
Borderlands 4
Bonus: Gigabyte yenileme kampanyası dahilinde RTX 5070 modellerinde 50$ a kadar steam gift code veriyor.
Steam Gift Code

Hafta sonu Vatan bilgisayardan 14400f - rtx 5070 sistemi aldım. Benim gibi bu sistemi alan veya intel sistem alan arkadaşlar BF6 ve Borderlands için kodları "[email protected]" mail adresine fatura ile birlikte mail atarak alabilirsiniz. Ayrıca gigabyte ın kendi sitesine cihazı kaydederek te gift code kampanyasından faydalanabiliyorsunuz.

Hayırlı olsun.
Hocam merhaba yanlızca işlemci değil intel ekran kartlarındada geçerli yani a770 a750 veya b580e sahipseniz yine alabiliyorsunuz!!

Daha önce Warhammer 3 almıştım. INTEL sayfayı kurcalayim biraz dedim. Telafi anket diye bir şey çıktı onu yaptım. Warhammer 3 kodu verdi. Bu kod eski kod mu , yeni kod mu. Steam de oyunda ekli bu kodu girsem yeni kodsa ölür mü 😅

Borderlands kampanyadan önce alanlar faydalanamıyor şimdi değil mi

Ana anahtar kodu parekendeci yani satıcıdan mı talep ediyoruz.Satıcı bu kampanyaya katılmadıysa kodu alamıyormuyuz?Ben işlemci almıştım intele kaydetsem kod verir mi?

Bende sıfır Core 5 210H ve 5060'lı Excalibur var ama yetmiyor galiba hiç birine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri