dghfhfdfgh
80+
- Reaksiyon skoru
- 258
8gbBu anakartın kaç gb desteklediğini nasıl öğrenebilirim? eğer siz biliyorsanız yazarmısnız?
Nick demek ordan geliyorBu anakartın kaç gb desteklediğini nasıl öğrenebilirim? eğer siz biliyorsanız yazarmısnız?
bunu nereden görüyorsunuz? ben internete yazınca göremiyorum cpu z ileden nereden bakacağımı bilmiyorum
Esonic H55KEL Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorbunu nereden görüyorsunuz? ben internete yazınca göremiyorum cpu z ileden nereden bakacağımı bilmiyorum
bunu nereden görüyorsunuz? ben internete yazınca göremiyorum cpu z ileden nereden bakacağımı bilmiyorum
teşekkürler burdan bakacağım bundan sonraki almak istediğim anakartlaraBurdan baktım.Foxconn H55MXV - Best Compatible Foxconn H55MXV Mobo
Best PC compatible Foxconn Foxconn H55MXV Motherboard. Build a Foxconn Foxconn H55MXV Mobo PC with our PC builderwww.pc-specs.com
birde hocam benim anakart böyle değil masmavi acaba acaba intel h55 3 tane anakart varmış hepsimi böyle?
kel modelidir buteşekkürler burdan bakacağım bundan sonraki almak istediğim anakartlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde hocam benim anakart böyle değil masmavi acaba acaba intel h55 3 tane anakart varmış hepsimi böyle?
ne değişiyor o zaman?kel modelidir bu
k modelde o.c kilidi açık oluyorne değişiyor o zaman?
benim anakartda oc yapılabilirmi o zaman? bende yapılamaz sanıyordumda yapmıyordum işlemcim i5 650 sizce buna oc yapabilirmiyim?k modelde o.c kilidi açık oluyor