11400 performansı daha iyi ama çok ısınıyorgenellikle valorant gibi oyunlar oynuyorum. pcyi max zorlayacak oyun gta 5 tir. kısacası sadece oyun için hangisi daha mantıklıdır?
ULTIMA-2060 DUAL adlı kasayı almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
H510 tam besleyemiyorh510 anakart ile 11400f daha mantıklı
Eski bilgisayarım da İ5 10400F vardı ve gayet memnundum benim önerim İntelgenellikle valorant gibi oyunlar oynuyorum. pcyi max zorlayacak oyun gta 5 tir. kısacası sadece oyun için hangisi daha mantıklıdır?
11400f tabikide
anakart parasını da gözden çıkarmanız gerek
11400f iyi ama anakart çok pahalı en az h560 almalısın
H510 tam besleyemiyor
görmemiştim özür dilerimArkadaş bu sistemi almayı düşünüyorum diye belirtmiş , rastgele yorum atmışsınızULTIMA-2060 DUAL v0.1 / INTEL i5-11400F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB NVMe M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-2060 DUAL Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. INTEL i5-11400F işlemci, ASUS DUAL RTX 2060 6GB ekran kartı, Asus B450 Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo...www.gaming.gen.tr
Alınabilir lakin ben o kasayı hava akışı olarak kötü buluyorum
rahatlıkla alınır anakart ram ssd seçimi falan hepsi sorunsuz kasa ve psu kaliteliULTIMA-2060 DUAL adlı kasayı almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
11400f çok daha iyi.genellikle valorant gibi oyunlar oynuyorum. pcyi max zorlayacak oyun gta 5 tir. kısacası sadece oyun için hangisi daha mantıklıdır?
Sistemde yükseltmeden mi bahsediyorsunuz anlayamadımgörmemiştim özür dilerim
rahatlıkla alınır anakart ram ssd seçimi falan hepsi sorunsuz kasa ve psu kaliteli
anakartın fiyatı 1600tl falan o fiyata z490 bulunur sanki ?
sistemde yükseltme yok diye bilyom benDostum bu arada GaminggenTr de son günlerde birçok sorun yaşayan insan var. Alışveriş yaparken düşün derim.
Sistemde yükseltmeden mi bahsediyorsunuz anlayamadım