Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
şu oc ile zart ile zurt ile belleğe oc diyen güzel kardeşlerim
bi salın be
sıktınız
ghz yükseltiyonuz yok şuna kafa tuttum buna kafa tuttum diye boşunuzu yapıyonuz oyun testi deyince atamıyonuz neymiş thread düşürmüş oyuna girilmezmiş
zaten oyun oynamayacaksam veya başka ağır programa girmiceksem masaüstünü 1 milyon fps mi yapıcaksın
yaptığınız şey anlamsız
her bilgisayar alan oc ile uğraşmak zorunda mı ?Bilmek zorunda mı?
2007 den beri evimizde pc bulunur belki çoğunuzun yaşından daha büyük senedir pclerle uğraşıyoruz
araştırdım ettim elimde z serisi anakart olmasına rağmen çok girmedim o işlere (sıvı soğutma da var )
araştırılır öğrenilir de böyle normal kullanıcıya illa oc oc oc oc diye diretilmez
NORMAL İNSANLAR OYUN OYNAMAK İÇİN ALIP GÜNDE 1 2 SAAT AYIRIP KAPATIYOLAR
bizler gibi 12 saat pc başında şu işlemci şu tdp şu işlemci şu tdp şu kadar oc şu kadar ghz ile uğraşmıyor
5 6 fps için tırnaklarını kemirmiyor
sakince kullanıp kapatıyor o bilgisayarı
boş işlerle uğraşıyosunuz
elin 140 dolarlık işlemcisine bu kadar kafa yoracağınıza işinize gücünüzü ayırın vaktinizi
belki o zaman i9 u taksitsiz alacak paraya sahip olursunuz bu boş işlerle uğraşmazsınız bile
yok ona voltaj verdim buna ghz fulledim
aynen kardeşim en iyi oc ustası sensin
tesla birazdan saygı duymaya kalkacak mezardan elektriğini en iyi sen kullanıyosun diye
hala dünyanın boşu dönmüş şu konunun altına ya
muazzam gece gece fıttırdık çok saolun
bi salın be
sıktınız
ghz yükseltiyonuz yok şuna kafa tuttum buna kafa tuttum diye boşunuzu yapıyonuz oyun testi deyince atamıyonuz neymiş thread düşürmüş oyuna girilmezmiş
zaten oyun oynamayacaksam veya başka ağır programa girmiceksem masaüstünü 1 milyon fps mi yapıcaksın
yaptığınız şey anlamsız
her bilgisayar alan oc ile uğraşmak zorunda mı ?Bilmek zorunda mı?
2007 den beri evimizde pc bulunur belki çoğunuzun yaşından daha büyük senedir pclerle uğraşıyoruz
araştırdım ettim elimde z serisi anakart olmasına rağmen çok girmedim o işlere (sıvı soğutma da var )
araştırılır öğrenilir de böyle normal kullanıcıya illa oc oc oc oc diye diretilmez
NORMAL İNSANLAR OYUN OYNAMAK İÇİN ALIP GÜNDE 1 2 SAAT AYIRIP KAPATIYOLAR
bizler gibi 12 saat pc başında şu işlemci şu tdp şu işlemci şu tdp şu kadar oc şu kadar ghz ile uğraşmıyor
5 6 fps için tırnaklarını kemirmiyor
sakince kullanıp kapatıyor o bilgisayarı
boş işlerle uğraşıyosunuz
elin 140 dolarlık işlemcisine bu kadar kafa yoracağınıza işinize gücünüzü ayırın vaktinizi
belki o zaman i9 u taksitsiz alacak paraya sahip olursunuz bu boş işlerle uğraşmazsınız bile
yok ona voltaj verdim buna ghz fulledim
aynen kardeşim en iyi oc ustası sensin
tesla birazdan saygı duymaya kalkacak mezardan elektriğini en iyi sen kullanıyosun diye
hala dünyanın boşu dönmüş şu konunun altına ya
muazzam gece gece fıttırdık çok saolun