Neler Yeni

İntel i3 12100f ısınma problemi yardımcı olabilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Ohaaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lol valo isitmiyoki sistemi aga
Kasanin temperli caminj açıp oynadığımda sicakliklar epek dusuyor islemci o zamn 70 gecmiyor ekran kartida 60 dereceyi bendeki sorun kasanın hava sirkülasyonu yapmamasi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,220
İsim
Hacı
Kasanin temperli caminj açıp oynadığımda sicakliklar epek dusuyor islemci o zamn 70 gecmiyor ekran kartida 60 dereceyi bendeki sorun kasanın hava sirkülasyonu yapmamasi
Evet kasa çok fazla etkiliyor. Bu şekilde de kullanabilirsiniz.

AlphA<3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit koçak
Gid of war oynuyorum 20 dk da islemci 78 derecelerde ekran karti ise 68 dercelerde
Kral asusun armoury Crate uygulamasını kullan işlemci fanıni en yükseğe al daha sonra ekran kartı kutusunun içinden de fanları kontrol için kumanda çıkıyor onun la da yeşil tuşa bas fanin hizini arttır işlemci 70 i geçmez. Ekran kartı da 68 derece normaldir sıkıntı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Tamamdır kardeşim suan nöbetteyim eve gidince ilk işim söylediklerini yaparım ama birsey daha sormak istiyorum

Bir tane nzxt 12cm fan buldum ikinci el fiyati 144 tl sence aliyimmi ekstradan fan taksam olurmu

Gfsjyejr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakancan
Tamamdır kardeşim suan nöbetteyim eve gidince ilk işim söylediklerini yaparım ama birsey daha sormak istiyorum

Bir tane nzxt 12cm fan buldum ikinci el fiyati 144 TL sence aliyimmi ekstradan fan taksam olurmu
Merhaba bende de aynı sorun var prime 95 testinde kaç goruyor seninki bi yazar mısın. Benim işlemci 100 derce gördü seninki de öylemi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İntel i3 12100f model islemcim var ve 80 dereceyi görüyor oyunlar da kasanın ön tarafı cam ve hava sirkülasyonu fazla olmuyor bu yüzden işlemciye kule tipi sogutucu takmam lazım fakat internette gezindim fazla bir şey bulamadım bana önerebiliceginiz bir kule tipi sogutucu varmı butcem en fazla 1000 TL
Soğutucu alacağına kasayı değiştir bence. Benim 10400F daha çok güç tüketiyor ve stok fanla 70 dereceyi geçmedim daha. Sen tam yükte 35W çeken işlemciyle 80 derece gördüysen o kasada ciddi bir sorun vardır diye düşünüyorum.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Stok fan var galiba, o kasanın da hava akışı iyi değil. Kasayı ve işlemci soğutucuyu değiştirin. Arkadaşların dediği soğutucu ID 224 SE XT modelinin yeterli olacağını düşünüyorum. Yetmeme durumu olursa PF-240 bakılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Kasanın hava sirkülasyonu iyi degil yani arka tarafi dolaba bir karış mesafede o yuzden muhtemelen sicaklik problemim vardır

Bana böyle bütçeyi fazla zorlamayacak masa onerebilirmisiniz pc sıcaklığını rahatlatmak için

AlphA<3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Yiğit koçak
Kasanın hava sirkülasyonu iyi degil yani arka tarafi dolaba bir karış mesafede o yuzden muhtemelen sicaklik problemim vardır

Bana böyle bütçeyi fazla zorlamayacak masa onerebilirmisiniz pc sıcaklığını rahatlatmak için
Bütçe zorlamayacaktan kastın ne onu anlamış değilim ama uygun fiyata masa alacağın arkadaşımın da masa aldığı vivense sjtesinj onerebilirim.

Top Bottom