Youtube dan 12100f ile arasındaki performans farkına baktığımda çok az bir fark görüyorum. Fiyatı çok uçuk değil aslında ama 13. nesil olarak cevap vereceksem bence iyi değil. Fakat fiyat performans konusunda eğer anakartınız am4 tarafında değilse ( am4 olsa 5600 önerecektim) 13100f yerine 12100f düşünebilirsiniz performansları çok yakın ve arada ortalama 500TL fiyat farkı var.arkadaşlar intel i3 13100f iyi bir işlemcimi şu işlemciyi al daha iyi demeyin konumuz bu değil
https://www.itopya.com/planet-phoen...0-windforce-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme_h23491 bu sistem için sordum hem alınır mı? ??Youtube dan 12100f ile arasındaki performans farkına baktığımda çok az bir fark görüyorum. Fiyatı çok uçuk değil aslında ama 13. nesil olarak cevap vereceksem bence iyi değil. Fakat fiyat performans konusunda eğer anakartınız am4 tarafında değilse ( am4 olsa 5600 önerecektim) 13100f yerine 12100f düşünebilirsiniz performansları çok yakın ve arada ortalama 500TL fiyat farkı var.
Sistemin fiyatı fena değil, amd tarafında bütçeyi biraz aşarsanız tahminimce 6700 ekran kartlı sistem bulursun fakat insanlarda amd ye karşı ön yargı var. nvidia istiyorsan sistemin stoğu bitmeden kap bir tanehttps://www.itopya.com/planet-phoen...0-windforce-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme_h23491 bu sistem için sordum hem alınır mı? ??
arkadaşlar intel i3 13100f iyi bir işlemcimi şu işlemciyi al daha iyi demeyin konumuz bu değil
benim aklımda olan sistem ryzen 5 5600 ve rx 6600 dü ama böyle ucuz bir sistem varken gerek yok gibi zaten ekran kartın fiyatı sistemi geçerSistemin fiyatı fena değil, amd tarafında bütçeyi biraz aşarsanız tahminimce 6700 ekran kartlı sistem bulursun fakat insanlarda amd ye karşı ön yargı var. nvidia istiyorsan sistemin stoğu bitmeden kap bir tane
Edit: içinde ki ssd iyi değil vaat ettiği hızları verdiğini görmedim (bizzat alıp denedim) psu su hakkımda bilgim yok ama genelde rampage güç kaynağı önermiyorlar.
Aslında bir bakıma öyle değil, fiyata değil de performansa bakın sistem alırken.benim aklımda olan sistem ryzen 5 5600 ve rx 6600 dü ama böyle ucuz bir sistem varken gerek yok gibi zaten ekran kartın fiyatı sistemi geçer