Neler Yeni

intel i3 540 işlemciye overclock yapmak

xRayder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Aziz Tan
İlgilendiği Kategoriler
..
işlemcim: i3 540 overclock yapılır desteklermi anakartım:intel h55 anakartım overclock u uygunmudur

ben bios uzerinden ufak tefek denemeler yapdım bios daki işlemci mhz artıyorz fakat pc yi acıyorum cpu z gibi programlarada cpu frekansı aynı kalıyor ama bios uzerinde yapılmış olarak gozukuyor overclock oluyormu olmuyormu?

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
işlemcim: i3 540 overclock yapılır desteklermi anakartım:intel h55 anakartım overclock u uygunmudur

ben bios uzerinden ufak tefek denemeler yapdım bios daki işlemci mhz artıyorz fakat pc yi acıyorum cpu z gibi programlarada cpu frekansı aynı kalıyor ama bios uzerinde yapılmış olarak gozukuyor overclock oluyormu olmuyormu?
O işlemciyi elden çıkarıp yerine x3440 falan al oc nin kralını yaparsın 200 ile 300 arası bulunabiliyor

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

H55 chipsetli anakartlarda oluyor ama x3440 fln alsan daha mantıklı illa o.c yapıcam diyorsan pek etkilemez diye düşünüyorum

Top Bottom