Depeolama ssd seç 480 gb harddisk olmadn pc açilmazŞuanda Bunu Yaptım Değiştireyim Mi Bazı Parçaları
He pardon secmissin zatenŞuanda Bunu Yaptım Değiştireyim Mi Bazı Parçaları
Ne kadar tuttu fiyatDepeolama SSD seç 480 gb harddisk olmadn PC açilmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
He pardon secmissin zaten
5067 tlDepeolama SSD seç 480 gb harddisk olmadn PC açilmaz
He pardon secmissin zaten
Ne kadar tuttu fiyat
Tamam monitorde bunu al https://m.trendyol.com/gamepower/gp...MIvaGsp6-L6gIVDk0YCh13PAvEEAQYBSABEgLmfvD_BwE ( 200 300tl geciyor butceni ama ins sorun olmaz senin icin sorun oluyosa m2 yerine diger normal ssd yi tercih edersin5067 TL
çok bir şey sorun olucağını sanmıyorumTamam monitorde bunu al https://m.trendyol.com/gamepower/gp...MIvaGsp6-L6gIVDk0YCh13PAvEEAQYBSABEgLmfvD_BwE ( 200 300tl geciyor butceni ama ins sorun olmaz senin icin sorun oluyosa m2 yerine diger normal SSD yi tercih edersin
ileride ram upgrade i yapmayı planlıyormusunuz 8gb ram günümüz için sınır nokta sayılır tahminen 2 yıl sonra yetersiz gelecektirçok bir şey sorun olucağını sanmıyorum
Bende niye 4750 4800 tl tuttu ayni sistemçok bir şey sorun olucağını sanmıyorum
Palit mi inno3 mi bence inno3D tercih et marka olarak ekran kartını 50 tl daha ucuz bideileride RAM upgrade i yapmayı planlıyormusunuz
2 yıl sonraki oyunlar içinmi yoksa 2yıl sonraki oyun güncellemeleri içinmiileride RAM upgrade i yapmayı planlıyormusunuz 8gb RAM günümüz için sınır nokta sayılır tahminen 2 yıl sonra yetersiz gelecektir
ben biyerde yanlış yapmış olabilirimB
Bende niye 4750 4800 TL tuttu ayni sistem
Palit mi inno3 mi bence inno3D tercih et marka olarak ekran kartını 50 TL daha ucuz bide
Suan ki zamnda cogu yeni oyun 8gb geciyo sen bekle o sistemi alma o sistemde biraz daha oynama yapicam sana 16gb ramle 5k ya geciricem bekle2 yıl sonraki oyunlar içinmi yoksa 2yıl sonraki oyun güncellemeleri içinmi
2 yıl sonraki oyunlar için hatta şimdi bile bazı oyunlar 8gb ram i aşmaya başladı(ielride upgrade etmeyi planlıyorsan 8gb ram 1660ti daha mantıklı ama ben sistemi alınca hiç ellemiycem 4 5 yıl sonra yenisini alana kadar sabit kalacak dersen şimdiden 16gb ram al(1660s 16gb ram alabilirsin ben fotoğrafını attım p1 ssd ile 5074₺ olması lazım)2 yıl sonraki oyunlar içinmi yoksa 2yıl sonraki oyun güncellemeleri içinmi
ekran kartında 50tl ucuz olarak bir şey göremedim benB
Bende niye 4750 4800 TL tuttu ayni sistem
Palit mi inno3 mi bence inno3D tercih et marka olarak ekran kartını 50 TL daha ucuz bide
Tam 5077 tl denk geliyo bunu al neredeyse fark yok 16gb ram sistem ram yerinin orada sende 1 yazar 2 seç 16gb oluyo oyle2 yıl sonraki oyunlar içinmi yoksa 2yıl sonraki oyun güncellemeleri içinmi
ben biyerde yanlış yapmış olabilirim
2 yılsonra ram ekleyebilirim ya sorun yok2 yıl sonraki oyunlar için hatta şimdi bile bazı oyunlar 8gb RAM i aşmaya başladı