- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürlerVe 18 TL ek para vererek 3200mhz RAM i tercih etmeni tavosy ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam atiyorum
teşekkürlerVe 18 TL ek para vererek 3200mhz RAM i tercih etmeni tavosy ederim
Tamam atiyorum
bu sistemi de alabilrim monitör dahil bu sistemde
5070₺ civarına denk geliyor(üzgünüm tam sistem fotoğrafta çıkmıyor maalesef ki işlemci hala r5 1600 af)kusura bakmayın fakat pek bir şey anlamadım siz seçip fotoğrafını atabilirmisiniz bana?
Bunu alabilirsin monitorude internetten baska bi yerden almani tavsiy ederimteşekkürler
Bunda depolama birimi yok nereye koyacak oyunlarini vb5070₺ civarına denk geliyor
mükkemmel zekanızı konusturup yardım ederseniz köstek olmak yerine destek olursunuznasıl bir cahilsin gerçekten ... gibi PC
Kardesim en son attigim fotaya bakmükkemmel zekanızı konusturup yardım ederseniz köstek olmak yerine destek olursunuz
Monitor de sana 144hz uygun bi fiyata bulup foto atacagimmükkemmel zekanızı konusturup yardım ederseniz köstek olmak yerine destek olursunuz
ekran kartını 300tl olanımıdiğerinimi alayım 1660daBunu alabilirsin monitorude internetten baska bi yerden almani tavsiy ederim
Bunda depolama birimi yok nereye koyacak oyunlarini vb
crucial p1 seçili m2 ssd bölümünde bx500 kronik sorunlu olduğundan p1 alması daha mantıklı 80₺farkla m2 ssd hızında cabası daha ucuz olması için isterse ssdyi iptal edip başka bir yerden alabilirBunu alabilirsin monitorude internetten baska bi yerden almani tavsiy ederim
Bunda depolama birimi yok nereye koyacak oyunlarini vb
Ama bak arkadasin donanim bilgisi yok takamayabilir bilesenlere zarar verir diye demedimcrucial p1 seçili m2 SSD bölümünde bx500 kronik sorunlu olduğundan p1 alması daha mantıklı 80₺farkla m2 SSD hızında cabası daha ucuz olması için isterse ssdyi iptal edip başka bir yerden alabilir
türkçe konuşunKardesim en son attigim fotaya bak
Monitor de sana 144hz uygun bi fiyata bulup foto atacagim
donanım bilgim 0 sadece yazılım varAma bak arkadasin donanim bilgisi yok takamayabilir bilesenlere zarar verir diye demedim
En son attigim fotadan herseyi ayarla 4650 tl denk geliyortürkçe konuşun
donanım bilgim 0 sadece yazılım var
https://m.trendyol.com/gamepower/gp...MIvaGsp6-L6gIVDk0YCh13PAvEEAQYBSABEgLmfvD_BwE (monitorde bunu al indirime girmis)En son attigim fotadan herseyi ayarla 4650 TL denk geliyor
site üzerinden crucial p1 seçili zaten takılı gelecektir fiyatı düşürmek isterse diye yazdım ayrı yerden alıp ucuza getirebilir diye(resmi değiştirdim ilk resimde ssd yi eklemeyi unutmuş olabilirim şimdi eklediğimde m2 ssd ve fiyatıda gözüküyor)Ama bak arkadasin donanim bilgisi yok takamayabilir bilesenlere zarar verir diye demedim
Dedigim ekran kartı palit 1660 super olantürkçe konuşun
donanım bilgim 0 sadece yazılım var