Neler Yeni

Çözüldü✓ Intel i5-10300H işlemci ve GTX1650 ekran artı UV

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,691
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arkadaşlar ben laptopuma uv yapmak istiyorum. UV nin ne olduğunu kelimeden az çok anlayabiliyorum ama işlemciye mi ekran kartına mı yoksa ikisine birden mi yapıldığını, nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bana detaylıca afedersiniz ama salağa anlatır gibi anlatır mısınız? Rehber varsa onun linkini bırakırsanız memnun olurum. (Technopatın rehberini atmayın fotoğrafları silinmiş, bana yardımı dokunmadı)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sadece discord açtım:)

Kadıköy Monster teknik serviste yenilettim macunu, 2 kere yenilettim. Değerler yenilendiği gün ile aynı. Diş macunu sürsem daha iyi soğutur. @kandes22 hocam rehberiniz vardı galiba sizin uv ile ilgili ama bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deniycem hocam, teşekkür ederim

Hocam bulamadım nasıl yapıcam cahilim yardım edin o.O2
Kendim macun verirsem benim verdiğim macunu kullanır mı?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,691
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Kendim macun verirsem benim verdiğim macunu kullanır mı?
Kullanıyorlar

Hocam testleri yaptım multi core derece 99 skor 4458, single core derece 98 skor 1112. Şimdi verdiğiniz ayarları deneyerek yapıcam
@Barış Yalçın hocam verdiğiniz ilk ayarı yaptım multi core 98 derece skor 4881, single core derece 88 skor 1123. Multi core ısı olarak aşırı fark etmese de skor olarak çok fark etti, single core sıcaklık olarak baya fark etti teşekkür ederim

Son düzenleme:

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
hocam verdiğiniz ilk ayarı yaptım multi core 98 derece skor 4881, single core derece 88 skor 1123. Multi core ısı olarak aşırı fark etmese de skor olarak çok fark etti teşekkür ederim
Diğer ayarı da deneyin, hatta test esnasında mavi ekran alana kadar voltajı düşürmeye devam edebilirsiniz. Biraz daha yüksek puan almanın sebebi işlemci daha az ısındığı için daha yüksek frekanslara çıkmasından kaynaklanıyor olabilir.

Ayrıca multi skorun yaklaşık %9 artmış bu da demek oluyor ki işlemcin artık çoklu çekirdekte %9 - 10 daha performanslı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,691
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Diğer ayarı da deneyin, hatta test esnasında mavi ekran alana kadar voltajı düşürmeye devam edebilirsiniz. Biraz daha yüksek puan almanın sebebi işlemci daha az ısındığı için daha yüksek frekanslara çıkmasından kaynaklanıyor olabilir.

Ayrıca multi skorun yaklaşık %9 artmış bu da demek oluyor ki işlemcin artık çoklu çekirdekte %9 - 10 daha performanslı.
Allah razı olsun hocam vallahi 1 saatte ayınlandım :D. Dediğinizi deniyeceğim, mavi ekran alana kadar düşüreceğim

Ama bir oyun testi yapayım bakalım nasıl

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,691
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
UV ne oluyor? Bende i3 10300h+1650 var yapmam gerekli mi?
Undervolt işlemci veya ekran kartına verilen voltajı düşürerek çalışma ısısını düşürmeyi sağlar. Doğru yapıldığı zaman hem elektrikten tasarruf edilmiş hem de performansa katkı sağlanmış olur. Laptop modeliniz nedir ?

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Çağan Acı
Undervolt işlemci veya ekran kartına verilen voltajı düşürerek çalışma ısısını düşürmeyi sağlar. Doğru yapıldığı zaman hem elektrikten tasarruf edilmiş hem de performansa katkı sağlanmış olur. Laptop modeliniz nedir ?
Laptop değil masaüstü benim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,304
Üyeler
166,511
Son üye
vişnelimeyvesuyu
Top Bottom