Neler Yeni

intel İ5 10400f için soğutucu önerisi

Captive_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
NesimiM
Bütçe
1000
Arkadaşlar merhaba. Maddi açıdan çok pahalı olmayan, bir f/p soğutucu önerir misiniz? lütfen. Azerbaycanda yaşadığım için, bütçeyi tam emin olamadan koydum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba. Maddi açıdan çok pahalı olmayan, bir f/p soğutucu önerir misiniz? lütfen. Azerbaycanda yaşadığım için, bütçeyi tam emin olamadan koydum.
10400F için stok fan yetmiyor mu? Ben stok fanla kullanıyorum 60 dereceyi nadiren geçiyor işlemci 😀

Yine de öneri vereyim bu model gayet iyidir.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,136
İsim
Emre siyah
Mesaj otomatik birleştirildi:

stok fan yetmiyor mu bu arada ya

Captive_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
NesimiM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10400F için stok fan yetmiyor mu? Ben stok fanla kullanıyorum 60 dereceyi nadiren geçiyor işlemci 😀
Merhaba. Ben akraba aracılığıyla aldım fanı fakat, stok fanla birlikte al demem rağmen sadece tek işlemci almış🥲

Yine de öneri vereyim bu model gayet iyidir.
Çok teşekkür ederim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba. Ben akraba aracılığıyla aldım fanı fakat, stok fanla birlikte al demem rağmen sadece tek işlemci almış🥲

Çok teşekkür ederim.
Ucuz yollu bir şey bakıyorsan bu da işini görür. Bizzat kullandım stok fandan biraz daha iyi bir model. Ama bütçen varsa ilk attığımı al uzun yıllar soğutucu değiştirmene gerek kalmaz.

Captive_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
NesimiM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuz yollu bir şey bakıyorsan bu da işini görür. Bizzat kullandım stok fandan biraz daha iyi bir model. Ama bütçen varsa ilk attığımı al uzun yıllar soğutucu değiştirmene gerek kalmaz.
Tamamdır bakıcam. Çok teşekkür ederim bir daha.

Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,434
Üyeler
162,687
Son üye
Marzetto
Top Bottom