Neler Yeni

İntel İ5 10400f Sistem İyimi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Aygan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Aygan
abim ekran kartı 5500tl sakın alma hele bu ekran kartının uçtuğu zamanlarda almak akıl işi değil.

sinerji.gen.tr (buradan aldım sistemimi)
gamegaraj (öneririm)
.
..vs..

burları takip et hazır sistem topla daha uyguna gelir emin ol. 1660 super'e 5500tl verilmez alma daha iyi bekle gelesiye kadar
Hocam ekran kartlarının fiyatı düşünce almayı düşünüyorum. Bu zamanda ekran kartı alınmaz. Onun dışında herhangi sıkıntılı bi parça görüyomusunuz. Sizce sistem alınır mı??:)

BIGSHOT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ibrahim ACAR
Hocam ekran kartlarının fiyatı düşünce almayı düşünüyorum. Bu zamanda ekran kartı alınmaz. Onun dışında herhangi sıkıntılı bi parça görüyomusunuz. Sizce sistem alınır mı??:)
abim illa hepsiburada'dan alınacak diye bişey yok teker teker araştır vaktin varsa ekran kartı bekleyeceksen indirime giren herşeyi çekmeye başla yavaştan mesela bazen 600-700tl lik psular, kasalar güzel indirim alıyo değerlendir onları tek siteye bağlı kalma

anakartımız aynı ramlerde iyi fakat ssd'yi daha uyguna bulabilirsin sanki psu konusunda bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Aygan
abim illa hepsiburada'dan alınacak diye bişey yok teker teker araştır vaktin varsa ekran kartı bekleyeceksen indirime giren herşeyi çekmeye başla yavaştan mesela bazen 600-700tl lik psular, kasalar güzel indirim alıyo değerlendir onları tek siteye bağlı kalma

anakartımız aynı ramlerde iyi fakat ssd'yi daha uyguna bulabilirsin sanki psu konusunda bilgim yok
Hepsiburadaya bağlı kalmıycam hocam zaten listem hepsiburadaydı o yüzden linkleri hepsiburadadan koydum yoksa hepsi buradaya özel bi durum yok ssd de 1 ay önce sine kadar 550 tl kadardı ne ara fiyatı artmış anlamadım

BIGSHOT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ibrahim ACAR
Hepsiburadaya bağlı kalmıycam hocam zaten listem hepsiburadaydı o yüzden linkleri hepsiburadadan koydum yoksa hepsi buradaya özel bi durum yok ssd de 1 ay önce sine kadar 550 TL kadardı ne ara fiyatı artmış anlamadım
anladım hocam piyasa fena artıyo ama gün gelir indirimler olur stoklar gelir hazır sistemler gelir o yüzden bence biraz daha bekleyin 10400f + 5600 xt sistemi 7200e aldım şimdi 10400f + 1660ti veya 1660super sistemler 8500tl yi geçmiş durumda hem güç azalıyo hem para artıyo gerçekten alınacak zaman degıl

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Hocam fazlasıyla benzer bir sistem kullanıyorum gayet güzel iş görüyor eğer alacaksanız İ5 10400F ve 1660SUPER ile alınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Aygan
anladım hocam piyasa fena artıyo ama gün gelir indirimler olur stoklar gelir hazır sistemler gelir o yüzden bence biraz daha bekleyin 10400f + 5600 xt sistemi 7200e aldım şimdi 10400f + 1660ti veya 1660super sistemler 8500tl yi geçmiş durumda hem güç azalıyo hem para artıyo gerçekten alınacak zaman degıl
Sonumuz Hayrola Hocam:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fazlasıyla benzer bir sistem kullanıyorum gayet güzel iş görüyor eğer alacaksanız İ5 10400F ve 1660SUPER ile alınız.
Teşekkürler Hocam:)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Foxt
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mustafa Aygan
Top Bottom