Neler Yeni

Yardım Intel i5 13400F işlemci aşırı ısınıyor

YasiNeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin Özdemir
Merhabalar, benim bu işlemcim 3 haftadır falan sadece sabit 99 derecede çalışıyordu. Ardından bugün Thermal Grizzly markasının Kryonaut modeli termal macununu alıp uyguladım. İşlemci sıcaklığım 60 dereceye kadar indi fakat hiçbir işlem yapmıyorken yani. Chrome açıp sekme vs. açınca 75 dereceye kadar çıkıyor. Oyunda denemek için Counter Strike 2 açtım ve 90 dereceye kadar çıktı. Önceden hiç böyle değildi fakat bahsettiğim gibi bu sorunlarla karşılaşıyorum. Soğutucuyu da tam oturttum hiçbir sıkıntısı yok. Arka planda işlemcinin gücünü harcayacak hiçbir programda aktif bulunmamakta. Sistemi 1 yıl önce İtopya'dan aldım ve ilk defa bu sorunla karşılaşıyorum. Sorunla ilgili fikrin olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Ek olarak stok soğutucuya sahibim.

Son düzenleme:

YasiNeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin Özdemir
her seyı dogru yapmıssınız ama gercekten o işlemciye o sogutucu yetmıyor maalesef
Evet, yani günlerce araştırdığım bütün etkili yöntemleri denedim ve elimden tek gelen sanırım yeni bir soğutucu düşünmek. Acaba bir fikriniz varsa önereceğiniz hava soğutucu var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,646
Üyeler
163,860
Son üye
Tororosso
Top Bottom