Intel i5 14400F mi Ryzen 5 8400F mi?

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar bu iki işlemci arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyidir?

Merhabalar bu iki işlemci arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyidir?
Bence Intel soket olarak güzel değil . Ama ikisi arasında 14400f 8400f den güçlü tabii . Ben olsam bir şekilde gider 7500f alırdım .

Bence Intel soket olarak güzel değil . Ama ikisi arasında 14400f 8400f den güçlü tabii . Ben olsam bir şekilde gider 7500f alırdım .
7500f'nin yeri ayrı evet, denk getirmeye çalışacağım. 5600X nasıl sizce hocam eski mi kalıyor çok

7500f'nin yeri ayrı evet, denk getirmeye çalışacağım. 5600X nasıl sizce hocam eski mi kalıyor çok
Ddr4 soket bişey almamaya dikkat et . Çünkü upgrade edemezsin , upgrade etmeye çalıştığında birdaha masrafa girersin .

o bütçelerde I5-13500 alabilirsiniz. Şuan kullanıyorum ve memnunum. Hem işlemci olarak ucuz hem anakart olarak ucuz. dezavantajı soket desteği bitmesi ama uzun zaman kullanacaksınız problem teşkil etmez

o bütçelerde I5-13500 alabilirsiniz. Şuan kullanıyorum ve memnunum. Hem işlemci olarak ucuz hem anakart olarak ucuz. dezavantajı soket desteği bitmesi ama uzun zaman kullanacaksınız problem teşkil etmez
Uzun kullanacağım evet. Denk getirirsem AMD getirmeye çalışacağım performansları beni benden aldı

Geri