İ5 14400F VS RYZEN 5 7500F

14600k falan olsa anlayacam da 14400f giriş seviye bir işlemci önü zaten kapalı
ama senide anlıyorum imzandaki işlemcin i5 14400f'in neredeyse 3 katı fiyata sahip olup ancak 3 katı bir performans farkı veremediği için içten içe kızgınlığını forumdaki konulara yansıtıyorsun. problem yok olgunlaşıp büyüyünce insanların farklı öncelikler için farklı tercihler yapmasını kabullenmeyi öğrenirsin.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
kardeş siz AMD fanboyların ölü soket mevzusundan başka bir şey bilmediğine emin oldum artık. bak fanboy güzel kardeşim sana çok basit bir şekilde açıklayayım; pc ler önceliklere göre dizilir ve her insanın kullanım amacı aynı olmayabilir. bir insan 5 sene pc upgrade etmeyecekse soket işi umurunda bile olmaz. veya karakteri gereği uğraşmak istemiyorsa stabilite ve sorunsuzluk daha önemliyse intel alabilir. artık şu amd babanızın şirketiymiş gibi davranmayı bırakıp 90+ iq normal bir insan gibi davranmaya başlamanız lazım. bir malı siz aldınız diye en iyisi olmuyor. olgunlaşmanızı temenni ediyorum. iyi forumlar, iyi akşamlar.
Anladım.

Ekran görüntüsü 2025-11-02 215204.webp

kardeş siz AMD fanboyların ölü soket mevzusundan başka bir şey bilmediğine emin oldum artık. bak fanboy güzel kardeşim sana çok basit bir şekilde açıklayayım; pc ler önceliklere göre dizilir ve her insanın kullanım amacı aynı olmayabilir. bir insan 5 sene pc upgrade etmeyecekse soket işi umurunda bile olmaz. veya karakteri gereği uğraşmak istemiyorsa stabilite ve sorunsuzluk daha önemliyse intel alabilir. artık şu amd babanızın şirketiymiş gibi davranmayı bırakıp 90+ iq normal bir insan gibi davranmaya başlamanız lazım. bir malı siz aldınız diye en iyisi olmuyor. olgunlaşmanızı temenni ediyorum. iyi forumlar, iyi akşamlar.
intel daha stabil ve sorunsuz diyen de ilk kez görüyom
ölü soket mezarlığında ve saçma kısıtlamalarla hayatında mutluluklar

bizde aslında intel kullanıcısı olarak fps oyun performansı için aynı şeyi söylüyoruz ancak amd fanboyu şahıslar oradan bile bir şeyler çıkarıp tartışma yaratma gayretindeler.
14400F'in savunulacak 1 (bir) tane bile artısı yok.

• Beğen
bizde aslında intel kullanıcısı olarak fps oyun performansı için aynı şeyi söylüyoruz ancak amd fanboyu şahıslar oradan bile bir şeyler çıkarıp tartışma yaratma gayretindeler.
kardeş adam 14400f'in rakibinden bile ne kadar düşük olduğunu kanıtlamış 2li oynayamaya başladın hemen :kekw:

hocam seni severiz sayarız ancak sanırım sende de biraz türkçe problemi var. konuda zaten belirttik biz her şeyi, 1440f daha fazla fps veriyor demedik zaten. kendi elimle yazmışım bak 7500f'im olsa daha fazla fps alırdım diye. neden anlamak bu kadar zor anlamıyorum.
Bunları sen yazmadın mı?

1- kardeş siz AMD fanboyların ölü soket mevzusundan başka bir şey bilmediğine emin oldum artık.
EVET ÖLÜ
2- Bir insan 5 sene pc upgrade etmeyecekse soket işi umurunda bile olmaz.
UMRUNDA OLUR 14900k ALMIYOR ADAM.
3- karakteri gereği uğraşmak istemiyorsa stabilite ve sorunsuzluk daha önemliyse intel alabilir.
SORUNSUZLUK MU? :D
4- amd babanızın şirketiymiş gibi davranmayı bırakıp 90+ iq normal bir insan gibi davranmaya başlamanız lazım. bir malı siz aldınız diye en iyisi olmuyor.
ADAM TAVSİYE İSTEMİŞ NE ANLATIYORSUN?

• Muhteşem
Bunları sen yazmadın mı?

1- kardeş siz AMD fanboyların ölü soket mevzusundan başka bir şey bilmediğine emin oldum artık.
EVET ÖLÜ
3- karakteri gereği uğraşmak istemiyorsa stabilite ve sorunsuzluk daha önemliyse intel alabilir.
4- amd babanızın şirketiymiş gibi davranmayı bırakıp 90+ iq normal bir insan gibi davranmaya başlamanız lazım. bir malı siz aldınız diye en iyisi olmuyor.
hocam cahille muhattap olmamak gerekirmiş kanıtlasan da at gözlükleriyle hayatına devam ediyor maalesef

Bunları sen yazmadın mı?

EVET ÖLÜ
Fanboyluktan ötürü farklı konulara dalmayın ve konu sahibinin sorusunu cevaplayın. Teşekkürler iyi forumlar.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,742
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri