İşlemci o ekran kartı maalesef tam besleyemiyor böyle grafikli oyunlarda . İşlemci kullanım değerlerinden de gayet anlaşılıyor. Yapılacak şey ya işlemciyi daha iyi bir işlemci ile değişeceksin ya da sistemi değişeceksin .Alıntıyı görüntüle 'Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Resimlerdeki ayar Düşük Intel Core i5-4590 CPU ve Sapphire Rx 580 Nitro+ 8GB, 16GB DDR3 RAM'lerim var ama oyunlarda FPS olması gerekenden daha düşük. Dying Light 2'de 50 FPS alıyorum, ancak oyun içinde takılma hissi oluyor. Oyuna ilk girdiğim 20 dakika boyunca takılıyor ve GPU kullanımı 0'a düşüyor. War Thunder'da ultra ayarlarda 80-90 FPS alıyorum, ancak Hunt Showdown'a girdiğimde oyun tamamen takılıyor ve 30-40 FPS civarlarında geziyor. GPU kullanımı %99'a ulaştığında hemen 0'a düşüyor ve ani düşüşler yaşıyorum. GTA 5 oynarken bile en düşük ayarlarda 40-50 FPS alıyorum, aynı şekilde ultra ayarlara çektiğimde 30'lara kadar düşüyor. Scum oynamaya çalıştığımda en düşük grafiklerde bile 30 FPS'i geçemiyorum, oyun tamamen takılıyor ve dokular yüklenmiyor. Render time 30-40 ms'lere yükseliyor, aynı sorunu Hunt oyununda da yaşıyorum ve dokular arada sırada yüklenmiyor. Yardım etmenizi istiyorum, birkaç gündür uğraşıyorum ama düzeltemedim
İşlemci değiştirdiğimde düzelebilecek bir sorun yani pek sorun etmeli miyimİşlemci o ekran kartı maalesef tam besleyemiyor böyle grafikli oyunlarda . İşlemci kullanım değerlerinden de gayet anlaşılıyor. Yapılacak şey ya işlemciyi daha iyi bir işlemci ile değişeceksin ya da sistemi değişeceksin .
Evet darboğaz yapıyo ve sana tam performans veremiyoİşlemci değiştirdiğimde düzelebilecek bir sorun yani pek sorun etmeli miyim
Sorun değil ama daha iyi bir değer alabilirken az değer alırsın o kadar yani .İşlemci değiştirdiğimde düzelebilecek bir sorun yani pek sorun etmeli miyim
Sorun değil ama daha iyi bir değer alabilirken az değer alırsın o kadar yani .
Teşekkür ederim yardımınız içinEvet darboğaz yapıyo ve sana tam performans veremiyo
İ3 12100f alırsan 5600 den daha iyi ama 5600x den bi tık kötü soğıiutucu alamam dersen i 3 al yada anakartın hangi işlemci türünü destekliyo ona göre alTeşekkür ederim yardımınız için![]()