intel i7 2600k sistem toplama

sami şahin

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,440
arkadaşlar elime de rampage 400w psu var taş gibi çalışıyor kötü demeyin çalışıyor işte 2600k var hdd var 500gb bir de ekran kartı var hiçbir oyunu oynatmayan modelini hatırlamıyorum bu sistemi nasıl adam edebilirim ne kadar para harcamam gerekir şuan 300 tl var ama biriktirebilirim yeter ki sistem adam olsun performanslı çalışsın birde işlemciyi oc yapsam potansiyeli çok yüksek en güçlü hangi ekran kartını takabilirim eski olsa sorun değil

anakart ve ram yok ekran kartı da yok sayılır ama dahili grafik var idare ederim onla

O.C yapacaksan z77 anakart lazım ki o işlemci ile O.C yapmadan 1080p de 1650s rx 580 besleyebilir ram olarak bütçe yok ise 8Gb işini görecektir bir süre daha ekran kartı için min gtx750 ti gtx 1050 rx 460,560 alırsan iyi olur

Bence ölü bir sisteme yükseltme yapmaktansa, elinizdekileri satıp 10100F veya APU sisteme geçmek daha mantıklı geliyor bana.

Bence ölü bir sisteme yükseltme yapmaktansa, elinizdekileri satıp 10100F veya APU sisteme geçmek daha mantıklı geliyor bana.
tek tek parçaları satsam ne kadar eder ne kadar üstüne koymam lazım performansı nasıl olur

Aynen öyle,elinizdekileri satıp sizde biraz koyarsanız çok çok daha iyi performanslı bir sistem alabilirsiniz.Eski sistemi yükseltmek ölmüş kişiye kalp masajı yapmak gibi :).Her neyse dediğimiz bence daha mantıklı olur.

bütçe yok ise yükseltme daha iyi olur o işlemciyi hakettiği fiyata satarsa fazla para geçmez eline ama piyasadaki fiyata koyarsa kimse o fiyatları vermez i7 2600k ya 2600k hala taş gibi işlemci 4c/8t 1650s rx 580 gibi gpu ları besler

bu parçaları satıp 1000 tl koysam nasıl bir sistem alabilirim

bu parçaları satıp 1000 TL koysam nasıl bir sistem alabilirim
hocam elinde anakart ram ekran kartı yok o işlemcinin sahibinden deki min fiyatı 500 tl ki o fiyatı kimse vermez artık arkadaşım da i7 3770 ve gt 710 vardı 2020 başında rx 570 aldı ikinci elden 8 gb ramı 16 yaptı şuan taş gibi hiç darboğaz olmadan oynuyor

hocam elinde anakart ram ekran kartı yok o işlemcinin sahibinden deki min fiyatı 500 TL ki o fiyatı kimse vermez artık arkadaşım da i7 3770 ve gt 710 vardı 2020 başında rx 570 aldı ikinci elden 8 gb ramı 16 yaptı şuan taş gibi hiç darboğaz olmadan oynuyor
o zaman bu parçaları değerlendirmek daha mantıklı diyorsun

bütçe yok ise yükseltme daha iyi olur o işlemciyi hakettiği fiyata satarsa fazla para geçmez eline ama piyasadaki fiyata koyarsa kimse o fiyatları vermez i7 2600k ya 2600k hala taş gibi işlemci 4c/8t 1650s rx 580 gibi gpu ları besler
Bütçe olması gerek zira o işlemci için en az Z serisi bir anakart ve soğutucu gerek. Sizce değer mi?

arkadaşlar elime de rampage 400w psu var taş gibi çalışıyor kötü demeyin çalışıyor işte 2600k var hdd var 500gb bir de ekran kartı var hiçbir oyunu oynatmayan modelini hatırlamıyorum bu sistemi nasıl adam edebilirim ne kadar para harcamam gerekir şuan 300 TL var ama biriktirebilirim yeter ki sistem adam olsun performanslı çalışsın birde işlemciyi oc yapsam potansiyeli çok yüksek en güçlü hangi ekran kartını takabilirim eski olsa sorun değil

anakart ve ram yok ekran kartı da yok sayılır ama dahili grafik var idare ederim onla
1060 6gb 1080p maks gpu ram 16 yapın idare eder

o zaman bu parçaları değerlendirmek daha mantıklı diyorsun
eğer bütçe sıfır sistem alacak kadar yok ise daha mantıklı şöyle bir şeyler yapabilirsin
İşlemciye O.C yapmak için z77 anakart alacağına h61 anakart al 8Gb ram al birde gtx 750 ti , gtx 1050 , rx 460,560 al eğer ekran kartı için daha fazla bütçe ayırabilirim dersen r9 serisi gtx 900 serisi rx 400 500 serisi ve 1650s gibi kartlara yönelebilirsin

tek tek parçaları satsam ne kadar eder ne kadar üstüne koymam lazım performansı nasıl olur
2600K'yı 500TL - 600TL 'ye satabilirsiniz hocam. Sonra ikinci elden 2200G + ikinci elden B450 - A320 - B350 ve ram alırsanız sizin katmanız gereken para 700'ü bulur herhalde.

Geri